|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Uff... przeczytałem właśnie 13 stron całej dyskusji... muszę powiedzieć że jak na forum Wisły to jest w tym wszystkim za dużo chaosu... musimy pokazać że Wiślacy zawsze są zgrani i się jakoś zorganizować
Pozwolę sobie wrócić na chwilę do tej ligi na bazie meczów towarzyskich. To oczywiście nie miało prawa się udać. Za mało terminów w sezonie... jeśli już za coś takiego się bierzecie to systemem pucharowym lub jak w europejskich pucharach(tych z reala) - kombinowanym, to jest faza grupowa+pucharowa. Aha, przepraszam że się nie przedstawiłem.... jestem "prezesem" KS Polmars Kraków z szóstej (na razie) ligi. Moja kariera potoczyła się dość szybko. Gram dopiero od 2008 roku, od razu zdobyłem mistrza ósmej ligi, potem siódmej, w szóstej grałem w palyoffach, ale odpuściłem walkę o awans z różnych przyczyn (głównie finansowych). W tym sezonie dotarłem do szóstej rundy pucharu polski (lig 1-6). Co uważam za wielki sukces biorać pod uwagę siłę zespołu. Nergol - jak nazywa się Twój klub? Z tego co widzę to Ty tu jesteś najlepszy. Teraz tak, jak już mówiłem jako Wiślacy powinniśmy się zorganizować, czegoś w tej grze dokonać. Bo póki co nas tam nie widać, jak wchodzę na forum GU to mnie szlag trafia bo czytam pomysły żydów, niezbyt mądre komentarze warszawiaków i o tym że zdech będzie mistrzem... no tak nie może być! I nie mówię tu o tym żeby kłocić się z tymi niezbyt mądrymi ludźmi, tylko pokazać swoją siłę wynikami. Nie wiem dlaczego nie chcecie założyć jakiejś stronki, wg mnie byłoby to dobre rozwiązanie. GoalUnited to gra w której jest wiele tajemnic do odkrycia (głownie tych odnośnie silnika meczowego). I lepiej żebyśmy je odkryli przed innymi, i to tylko dla siebie, to jest na forum niedostępnym dla wszystkich. Blacha, jak chcesz to razem możemy zrobić jakąś stronkę ![]() PS: Co z tym PZ? Od kwietnia mógłbym zagrać... |
|
|