|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Solidarność powinna przeprosić za stan wojenny? | |||
| TAK, przecie to przez nich |
|
21 | 19,27% |
| NIE |
|
88 | 80,73% |
| Głosujących: 109. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
||
Drogi Aro - nikogo do niczego nie mam zamiaru przekonaywać i broń mnie Panie Boże aby w tym temacie chciał!!! ( ten gieteesowski korzeń - łezka kręci się w oku he he) To co napisałem to jest chłodna analiza tego co się w Polsce obecnie dzieje. Jeśli ktoś zupełnie z boku poczytał popatrzył - posłuchał jak z dziubków sobie spija obecnie triumwirat - MICHNIK-JARUZELSKI-WAŁĘSA - to do innego przekonania dojść nie można - jak tylko do tego. Gdyby nie SOlidarnosć nie byłoby stanu wojennego, Skoro Jaruzelski jest wybawicielem narodu i człowiekiem honoru - to ludzie SOLIDARNOSCI POWINNI PRZEPROSIĆ. Zarówno nas jak i rodziny zabitych ludzi. Czyż moje rozumowanie jest pozbawione podstaw?
dokładnie - nieswiętej pamieci morderczyni Wolinska sie skarżyła ile roboty miała. A ile roboty miał brat Michnika to łohoho
a ja myslę, że ten wynik wyżyłowany jest przede wszystkim przez młodych ludzi
Ostatnio edytowane przez sambo : 13.12.2008 o godz. 15:20.
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|||
|

|
||||||
|
|