The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Solidarność powinna przeprosić za stan wojenny?
TAK, przecie to przez nich 21 19,27%
NIE 88 80,73%
Głosujących: 109. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2008, 23:53. Jak nie dać się sfrajerzyć czyli rzecz o 13 grudnia !
Zawsze jest pompatycznie i przy wzniosłych hasłach.

Ale co tam wzniosłe hasła!

Ostatnio nawet przywódca junty moskiewskiej strzelał dowcipami a 600 grono "wykształconych" w Wawie biło gromkie brawa człowiekowi honoru w odrodzonej "Polsce".

http://www.rp.pl/artykul/2,232191_Ge...ntrataku_.html

Więc ja powtórze za kataryną - najgorszym złem był związek Solidarność, bo to przez niego wprowadzono stan wojenny.

Najgorszymi frajerami byli górnicy stoczniowcy, którzy dali się zabić - bo to nie oni s ą ludźmi honoru ani nawet nie są bohaterami.

Tyle można mieć do powiedzenia 13 grudnia Roku Pańskiego 2008.

Czy jeszcze 17 lat temu ktoś z normalnych, zwykłych ludzi pomysłałby, że Naród jest pełen podziwu dla dokonań przywódcy junty moskiewskiej? NIE!

Kiedy myślę 13 grudnia i patrzę na to co się dzieje - to wydaje mi się, że dzieła typu - Krasickiego "Hymn do miłosci ojczyzny" to zwykły stek kłamstw i bzdur.

Bo przecież ofiara pomordowanych w czasie stanu wojennego , górników, hutników, robotników to zwyczajna krew w piach . Ani żadne tam - Nie żal żyć w nędzy, ani też żadne - nie żal i umierać!

Sfrajerzyli sie i jeszcze wymusili na ludziach honoru wyprowadzenie czołgów na ulicę...

I tyle można dziś powiedzieć
Ostatnio edytowane przez sambo : 13.12.2008 o godz. 00:01.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów