przemotsw napisał(a):

Ej k***a czy tylko ja to zauważyłem? napisze jeszcze raz:
Niech mi ktoś wyjaśni... słuchałem audycji w RK i słychać było kibiców z Wrocławia. Cały czas naśmiewali się z niepowodzeń Wisły (a już na maxa przy 2 czerwonych kartkach) i pare lepszych akcji Wisły wygwizdali, to samo przy protestach Wiślaków do sędziego... Co to jest? bo mi meczem przyjaźni nie zalatuje...
|
Nikt z tu obecnych nie byl na meczu i dlatego nikt nie ma prawa komentowac tego. Wroca nasi to moze zabiora glos w tej sprawie. Ja tam nic nie slyszalem w TV.
Cytat:
|
Radze ochłonąć, już zaczynasz knuć teorie obwiniające trenera, statystyka nie kłamie i nie pisz głupot jak nie wiesz. Tyle z mojej strony i radze zastanowić się 2 razy zanim coś napiszesz.
|
zadnych teorii spiskowych nie knuje tylko mowie jak jest. I naszczescie ja nie mam zadnej wladzy do decydowania w Wisle, ale z drugiej strony reakcje Cupiala tez sa nieprzewidywalne.
O powolywaniu sie na statystyki to Ty niestety piszesz glupty, bo sa one nieublagane. Kasper mial wielka przewage po rundzie jesiennej, Wisla za Petrescu tez byla wyzej w tabeli. Ale o tym juz pisac nie ma sensu.
Cytat:
|
Liga brazylijski zaczyna dzisiaj późno także będziesz już spał.
|
i bardzo dobrze, bo nie lubie ich pilki a w dodatku jutro jest dzien