The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.11.2008, 01:21
RecordAble napisał(a):Wyświetl post
Wisła-Wyparło 0-0 jak już ktoś napisał. Jeżeli Wisła strzeliłaby szybko bramkę, to kolejne byłyby kwestią czasu. Większość piłek leciała w Wyparłę, a Bodzio W jak to miał w zwyczaju ostatnio,niestety żadnego farfocla nie puścił. Miałem, mam i będę miał szacunek do Skorży, ale taktyka ,,wszystkie piłki do Pawła Brożka" jest już monotonna. Przydałoby się jakieś zaskoczenie, inny styl podań itp..
Oj nawet wszystkiego nie czytam co jest dalej, ale masz racje w 100%, jakbys mi z ust to wyjal. Dokladnie tak wyglada ta taktyka i poki co sie sprawdza, ale nie nazwalbym tego jako blad Skorzy, poprostu nie mamy innych argumentow, poki co grali Zieniu i Lobo ktory grali piach, dopiero teraz skrzydla z Boguskim i Malym wygladaja duzo lepiej, ale tracimy jednego z przodu bo Wtorek niestety dramat, wiec Brozio w zasadzie sam jest, nie ma kto go odciazyc, obojetnie kto by to nie byl, a najlepiej musimy znalesc drugiego napadziora ktory tez bramki bedzie strzelal, kontuzja Brozia pfuuuu i my poprostu lezymy w tej sytuacji, nawet nie Jaska, a Dudu mi brakuje... a powracajac czysto do meczu, zawiodla najwazniejsza rzecz - skutecznosc, wszystko inne bardzo dobre, naprawde do reszty nie mozna sie doczepic, rywal jak rywal ale bardzo dobry mecz Marcelo-Glowacki, juz tylko ta pare bym widzial, a Cleber niech od czasu do czasu ktoregos wymienia zeby odpoczeli, Pietia sie chyba lepiej czuje jak od poczatku gra..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów