|
Nie wiem dlaczego wszyscy tak bronią Pawełka, bramkarz jest od tego aby wybronił nam kilka spotkań w lidze, a u nas bramkarz jest od tego aby nam tych kilka spotkań spaprać. Zobaczcie na Legie, Jan Mucha co chwile bije jakieś rekordy bez w puszczania goli, często ratuje im tyłek, po meczu albo w jego trakcie jest poklepywany przez kolegów, a u nas kiedy taka sytuacja miała miejsce żeby ktoś dziękował Pawełkow albo poklepywał go w trakcie meczu ? Niech nasz sztab szkoleniowy przestanie wreszcie bronić Mariusz bo to w jaki sposób broni naszej bramki jest po prostu żałosne, nie pomaga naszej defensywie właściwie wcale, kiedy jest dośrodkowanie w pole karne, a Pawełek wychodzi z bramki to każdemu przyśpiesza puls. Styl bronienia jaki prezentuję jest komiczny, on ma problem nawet najprostszymi strzałami. Chciałbym jeszcze dodać, że Pawełek moim zdaniem nie ma predyspozycji typowo bramkarskich, zawodnik na tej pozycji musi być giętki i zwinny, czy Pawełek taki jest odpowiedzcie sobie sami. Najgorsze jest to, że my nawet nie mamy go kim zastąpić bo drugi bramkarz gra w siatkę. Ilie widziałem tylko raz w meczu z LKSem, nie było to nic olśniewającego ale przynajmniej nie grał w siatkę.
Co do meczu to jak my mam grać nie mając żadnego klasycznego skrzydłowego w drużynie ?!
Najbardziej rozbraja mnie Andrzej Niedzielan wycofuje się po piłkę po czym z powrotem odgrywa ją do obrońcy i biegnie do przodu, nie wiem czemu to ma służyć, wypadałby go o to kiedyś zapytać. Siła ofensywna naszej drużyny jest żenująca wypada tylko podziękować ludziom którzy są temu winni. Wielke współczuje dla trenera Skorży który musi robić coś z niczego. Przez pewien okres mu to wychodziło bardzo dobrze ale ludzie ile można wygrywać tym co mamy !?
Ostatnio edytowane przez westersyl : 05.10.2008 o godz. 18:22.
|