|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak patrząc na Łobo widze że mu zalezy i dopóki to będe u niego widział to nie powiem o nim złego słowa. Wczoraj grał średnio, pare razy w pierwszej połowie udało mu się zrobić zamieszanie pod bramką Arki ale bez błysku jeszcze.
Przeceniacie Marcelo wg mnie, owszem wygrał pare główek ale zwykle piłka po odbiciu od jego głowy leciała w górę albo do rywala, mówicie że był emanowała pewność od niego? Ja odniosłem wręcz przeciwne wrażenie. Pare razy stał obok zawodnika z piłką zamiast zaatakować a wynikało to wg mnie z tego że bał się że zostanie minięty i będzie smród pod bramką. I to jego nieporozumienie z Pawełkiem i wybicie piłki w góre. Rozumiem że mógł się nie zrozumieć z Pawełkiem i o to nie mam pretensji ale taką piłke wg mnie powienien wybić daleko w pikników albo w plac budowy i spokojnie ustawić się do kolejnej akcji. Kowalski w debiucie bardziej mi sie podobał. Biorąc pod uwagę że dopiero 3 tygodnie jest z drużyną to może być tylko lepiej Wisła wczoraj w ataku zdecydowanie najlepszy mecz w tym sezonie. I to tyle w tym temacie ŁooNatyk- podaj mi jakiś spektakularny przechwyt Marcelo w tym meczu? Wygrał pare główek nie przecze ale głową nie gra jakoś super wg mnie (większość piłek to kondony lecące w góre o które znowu trzeba walczyć). Piszesz o dyscyplinie taktycznej a pare razy całkowicie gubił się opuszczając swoją pozycje. Nie twierdze że grał źle, zagrał po prostu tak jak miał zagrać i tyle. Jak słysze że zagrał super i w ogóle to odnosze wrażenie że za samo to że chłopak jest z Santosu należą mu się brawa, ochy i achy. Tak jak pisałem, Kowalski w debiucie bardziej mnie zachwycił
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 28.09.2008 o godz. 08:47.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|

|
||||||
|
|