|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
To już 30. kolejka I ligi, w której zmierzymy się z Puszczą Niepołomice.
Tabela: ![]() Kurs LVbet: ![]() Mój skład: ![]() Na to spotkanie wypada nam Carbo i przede wszystkim Ertlthaler, więc zmiany w składzie są wymuszone. W linii obrony przeczuwam wymianę Lelievelda za Krzyżanowskiego, reszta pozostaje bez zmian (mimo słabego meczu Gigera). W pomocy nie mamy w zasadzie żadnych opcji, dlatego skleciłem coś na zasadzie najmniejszego zła. Na szpicy Duarte, który wywiązuje się z tej roli na miarę swoich możliwości. Na konferencji prasowej Jop nie wykluczył dostępności Sancheza na ten mecz, ale ja nie sądzę, żeby zagrał więcej, niż 20 minut. Puszcza z realnymi szansami na baraże będzie bardzo niewygodnym przeciwnikiem. Grają twardo, mocno pracują w odbiorze, to zupełnie inna drużyna niż ta, którą pokonaliśmy gładko w poprzedniej rundzie. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|

|
||||||
|
|