|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
||
Może na to wpływ mają nieregularne wypłaty? A może to, że wielu zawodnikom kończą się w czerwcu kontrakty i nikt (mimo zapowiedzi) nie rozmawia z nimi na temat przyszłości, ewentualnego przedłużenia, warunków tego przedłużenia.
"Trzeba się szanować" ![]() A taki Kutwa mówi: "... to, że grałem regularnie w rezerwach, to sam czuję , że mi to pomogło. Taka gra w ligowych meczach, nawet na nieco niższym poziomie, pozwala mimo wszystko nabrać pewności siebie. Nie mam wątpliwości, że te występy w drugiej drużynie ułatwiły mi występ w Bytomiu". A księżniczka Omić pokazała co potrafi w meczu z Zawiszą. Jop to narcyz? Wolnego... Jak patrzę na ostatnie 20 lat to niedoścignionym narcyzem był Hyballa. Dalej przepaść. Potem Probierz, może trochę Smuda, ale tak ciut. Ewentualnie Carrillo.
W tym, że za nisko/wysoko prognozowałem? W tym, że w ogóle prognozowałem? Czekam na wyjaśnienia. Zwięzłe i konkretne. Ja uważam, że coraz więcej Twoich wypowiedzi jest całkowitym oszołomstwem. Obsesja to mało powiedziane... ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|||
|

|
||||||
|
|