|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mecz byłby idealny, gdyby nie kontuzja Alana.
Ja pochwalę Carbo za świetny występ (wiadomo, rywal beznadziejny), ale po Marcu nie widać już psychicznej pourazowej blokady. No i mamy wartość dodaną z przodu. Totalnie przyćmił ociężałego Poletanovicia, który może stracić miejsce w składzie na baraże, skoro młodzieżowiec Duda wydaje się być pewniakiem do składu. Moja druga pochwała wędruje do Duarte. Mocno go ganiłem za rundę jesienną (słusznie), miał kapitalny występ z Polonią w PP, a na wiosnę gra tak po Jarochowemu - solidnie, poprawnie, ale jednak przychodził tu raczej na gwiazdorskich (w realiach 1. ligi) warunkach i nie dawał tyle co powinien dać klasowy skrzydłowy. Mecz ze Stalą był jednym z jego lepszych występów w Wiśle, no ale powstrzymajmy hurraoptymizm, bo to tylko Stal Stalowa Wola. Szkoda Brody, ale jednak patrząc pod kątem szans na punkty w Rzeszowie najlepiej jakby na ten mecz do bramki wrócił Letkiewicz. Z drugiej strony ani Kuziemka ani Baniowski nie dostali szansy gry od początku spotkania, więc może ich obecność na boisku nie będzie dla nas aż tak dużym osłabieniem. edit. No i pojawił nam się problem w obronie - Łasicki jest zagrożony kartkami na baraże, Uryga ma nie wiadomo jak poważny uraz, Biedrzycki i Kutwa wykluczeni. Poza pewnym do gry od począku Józkiem trzeba będzie wybrać kogoś z pary Alan-Igor, chyba że trener totalnie odpuści ten mecz i postanowi wystawić do gry np. Szota
Ostatnio edytowane przez grogoriogreg : 17.05.2025 o godz. 10:47.
|
|
|

|
||||||
|
|