|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Nie nas, to Jop tak twierdził na konferencji.
Nie widziałem, żeby Łasicki zagrał gorzej od Wiktora, wydawało mi się nawet, że pewniej ale trener decyduje. Jeżeli rzeczywiście jest z tego więcej naszej lepszej gry - niech tak będzie. Na tyle nie obserwowałem meczu żeby patrzeć czy rzeczywiście Biedrzycki daje akurat w tym elemencie jakiś bonus, ale nasz trener twierdzi, że tak. BTW gdyby grał Mikulec a nie Kiakos wczoraj to czuję skończyłoby się co najmniej 2 albo 3 do zera. Serio nie wiem gdzie wy widzicie jakieś wielkie zagrożenie ze strony Pogoni w pierwszej połowie. Raz wyszli sam na sam po zapaśniczym pojedynku i z raz podjechali w nasze pole karne jak obciął się Kiakos (z czego nie było nawet strzału). Myśmy na samym początku drugiej połowy mieli z 3 dogodne sytuacje do strzału. Trudno oczekiwać kanonady, jak nasi zawodnicy nie celują z 10 metrów albo nie umieją przyjąć piłki w polu karnym.
Ostatnio edytowane przez Tantal : 20.04.2025 o godz. 10:37.
![]()
Radosław Sobolewski "Odmieniło ten mecz wejście na boisko Rafała Boguskiego, który tak naprawdę sam przesądził o losach tego spotkania. Rafał zasługuje na niesamowity szacunek i takim szacunkiem powinien być otaczany"
|
|
|

|
||||||
|
|