|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ty to takie głupoty chłopie .......isz, że ciężko obok tego przechodzić obojętnie. Jak się spojrzy na składy reprezentacji, szczególnie tej z 2016 a obecnie, to jest to przepaść. Obrona Piątkowski, Bednarek, Kiwior. Albo rezerwowi, albo kopiący się po czole w najsłabszym klubie angielskiej ektraklasy, albo odkurzony Piątkowski - u Nawałki Glik i Piszczek i weź teraz powiedz, że Nawałka zbudował kadrę i wyniósł Pazdana. Wiadomo, że gdyby tamtego Pazdana wsadzić teraz do tej kadry, to by się razem z tymi ciamajdami pogubił jak dziecko we mgle. Wtedy nawet w ataku był Milik w formie, młody, napompowany, później z niego powietrze z roku na rok schodziło. Dzisiaj mamy starego Lewego, Milik to już też powoli starzec i to cienki, Piątek nie urósł, z Buksy nic nie wyszło, Świderski to pewnie dobry chłopak ale póki co wyżej pewnego poziomu podskoczyć nie umie, walczy, ma chęci i charakter ale to za mało. Nie wiem jak można nie widzieć tego, że ta kadra nie ma obecnie dobrej obsady. Jak się wymieni obecnie najlepszych: Lewy - stary Zieliński - co raz starszy, nigdy cudów nie zdziałał więc teraz też nie zdziała, a na dodatek w Interze pierwszych skrzypiec nie gra Bramkarze - myślę, że słabsi niż Szczęsny czy Fabian Cash - coś potrafi ale do tej kadry słabo pasuje Szymański, Piątek, Moder, Kiwior, Bednarek Przecież te nazwiska nie umywają się do tych z 2016 roku. Każdy słabszy o poziom czy kilka niż tamte "gwiazdy" ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
|
|