|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
S1mone obnażony znów próbuje mnie obrażać
![]() Miałkie i żałosne. Ja nie będę zniżał się do takiego poziomu i przypomnę najważniejsze FAKTY: - Jop w tym sezonie ODSTAWIŁ Brodę od składu do rezerw. - Jest on u niego najwyżej trzecim bramkarzem w przeciwieństwie do tego, co było za Moskala. - Broda jest bramkarzem nieprawdopodobnie kompromitującym się nawet w tych meczach rezerw. - Broda regularnie popełnia karygodne błędy w grze na przedpolu, wyłapywaniu dośrodkowań i grze nogami - S1monik w poprzednim sezonie na siłę wciskał to bramkarskie dno do podstawowego składu nawet pomimo jego permanentnych problemów zdrowotnych. Było to chore, szkodliwe i niepoważne. - Królewski latem przedłużył kontrakt temu dramatycznemu bramkarzowi, bo w klubie znalazły się osoby myślące jak S1monik, że może być on przydatny i wartościowy. ![]() Dzisiejsze decyzje Jopa w pełni potwierdzają, że na temat Brody uważa on dokładnie to samo co ja. Widzi on w nim marnego bramkarza nie zasługującego na grę w podstawowym składzie wbrew temu, gdzie jeszcze parę miesięcy temu widział go S1monik. W dodatku wiecznie mającego jakieś problemy zdrowotne. Jeśli nawet kiedyś Jop miał co do niego więcej złudzeń, już dawno się z tego wyleczył, co udowadniają jego obecne działania. Na takich zawodników nie należy wydawać pieniędzy i ich promować robiąc tak jak robił S1monik. Jego podejście wyrządza Wiśle wyłącznie szkody i generuje straty.
Ostatnio edytowane przez Markus : 04.11.2024 o godz. 15:44.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|

|
||||||
|
|