The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.10.2024, 12:21
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Udowadniam, że PZPN ma wywalone na to, co dzieje się w niższych ligach.
no więc ja pytam czy powinien mieć, skoro przyczynkiem do tej dyskusji jest jeden mecz z zespołem z niższej ligi w Pucharze Polski - było, minęło i się nie powtórzy, w Siedlcach chyba było okej?

Cytat:
Skoro inne kluby w I lidze były w stanie zapewnić boiska spełniające wymogi, to czemu Puszcza nie dostała od PZPNu ultimatum, że albo robicie porządek z murawą, albo szukacie boiska zastępczego spełniającego standardy?
może tylko Wiśle to przeszkadzało? trochę mnie śmieszy, że przy tylu naszych błędach i niedociągnięciach w drodze #RazemPoAwans ta nieszczęsna murawa w Niepołomicach to tutaj cały czas taka trauma i ktoś ją od czasu do czasu przytacza bez żadnego trybu

Cytat:
Dla mnie to typowe, leśnodziadowe układziki w polskiej piłce.
nic to dla mnie nie znaczy, to dla mnie puste słowa
ja napisałem wprost: będzie to nagminne? można wywierać presję na związek, na kluby-gospodarze, na sędziów, a że nie jest, sorry Gregory
o certyfikacji szkółek nic? PZPN zrobił wiele, żeby powstał lejek w którym już na wejściu trenuje dużo dzieciaków, nawet najmniejsze kluby muszą szkolić bo wymóg posiadania drużyn juniorskich to chyba już A-klasa, potem płynnie przechodzą do coraz lepszych klubów, gdzie jest lepsza infrastruktura i szkolenie i mają wyższe certyfikaty
ogólnie nie wiem dlaczego poruszyłeś akurat ten temat, chyba żeby się przyczepić czegoś gdzie i tak dużo zrobiono, rozumiem że jeszcze trzyma rozczarowanie po meczu S-kadry co sprzyja kasandrycznemu krzyczeniu na chmury, no ale trzymajmy się faktów

Cytat:
Jak już się dostali do Ekstraklasy, to już trudno było ten obornik pokazywać ludziom w C+ i nagle Puszcza znalazła sobie stadion do gry w Krakowie. Dało się?
demagogia, obaj wiemy że musieli znaleźć sobie stadion z innych przyczyn, czy inne kluby narzekały na to w takim stopniu jak my? również te które obok Puszczy do tej ekstraklasy weszły?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów