The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2022, 09:18
Sobolewski przegrał nam wczoraj mecz.

Basha miał jedną sytuację będąc z żółtą kartką, gdzie zatrzymywał rozpędzonego rywala i w ostatniej chwili wybił go z tempa po czym odpuścił. Zachowanie mądre ale to już było na granicy drugiego żółtka. Sobolewskiemu nic to nie dało do myślenia. Czekał do kolejnej takie sytuacji, gdzie Basha miał wybór: odpuścić albo czerwo. Wybrał pierwsza opcje i niestety padł gol.

Generalnie Basha trzymał całą grę ofensywną, wszystko przez niego przechodziło. Ja wiem ze ciężko zastąpić takiego piłkarza na boisku ale przynajmniej powinien zagrać wyżej w II połowie a za sobą mieć kogoś od przerywania.

Bardzo ładnie zagrał Jaroch (przynajmniej w 2 połowie, gdzie biegał po stronie sektora E wiec dobrze widziałem jego grę).

Colley, Hugi, Rodado, Talar - słabizna. Po co ten Talar gra na skrzydle? Przecież on niczego nie wnosi do gry.

Colley elektryczny, nie ma meczu żeby czegoś nie odstawił. Fajnie wyprzedza napastnika ale jest tak elektryczny, ze nie wiem czy on się nadaje do piłki. Śmiem twierdzić że Mehremic był pewniejszy pomimo tego ze lubił zagrać na wysokim ryzyku.

Dalej nie widzę pomysłu na grę w ataku, z gry wczoraj za wiele nie mieliśmy jak Łeczna postawiła autobus. Za wolno rozgrywamy, nie ma przyspieszenia gry. Słabo w obronie, te kontry Łęcznej śmierdziały na kilometr.

Staczamy się na dno. Moik zdaniem jest duże ryzyko, ze zimą odejdzie Fernandez i skończymy w środku tabeli, a potem ogłosimy upadłość.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów