The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2022, 13:28
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Może trzeba było spaść do tej IV ligi w styczniu 2019, a więc już prawie 4 lata temu?
Może już byśmy powoli wspinali się do góry? Bez długów? Z mozolnie budowaną drużyną, z nowymi strukturami?
Przykre, co się dzieje jeśli to wszystko prawda, bo cały czas się łudzę, że jest inaczej.
Upaść na kolana - to się może zdarzyć.
Ale dla mnie obrzydliwe byłoby pokazanie wała tym, którzy wykonali jakąś pracę dla Wisły i czekają na zapłatę za uczciwą pracę. A jednocześnie ktoś by wyszedł i np. powiedział - jesteśmy KTS (Krakowskie Towarzystwo Sportowe) Wisła, rok założenia 1906 i 13 MP..., a kasę jest wam dłużna TS Wisła.
Wiem, że różni inni tak robili, ale w Wiśle bardzo bym tego nie chciał - to by była dla mnie wielka hańba

Uważam tak jak sandomingo - tu można było spokojnie wyjść na prostą, a dziś jak znaleźć łosia z kasą, który na dodatek odspawa ze stołków tych, którym tyle kasy się rozpłynęło w rękach.
Zagracie, wygracie i co... dacie chłopakom, żeby mieli za co się dalej bawić jeszcze przez jakiś czas? zresztą to nie moja sprawa.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 25.10.2022 o godz. 13:53.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów