The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2022, 21:48
Cóż mecz w naszym wykonaniu tradycyjnie jak każdy przyzwoity wizualnie - w papę.

Chojniczanka nie zagrała nic poza bramkarzem.

Faulu Moltenisa nie widziałem. Spóźniłem się na 2 połowę i trafiłem w sam raz na kolejny rzut w złą stronę Mikołaja

Zastanawiam się czy Brzęczek przy tak złej serii po prostu nie zaraża drużyny frustracją, bo my przy nim regularnie przegrywamy mecze w których jesteśmy lepsi wizualnie i przeważamy. Marnujemy dobre okazje, prowadzimy grę, a przeciwnik nam strzela z dupy. Patrząc na to z jego perspektywy - zjazd ma kompletny, z reprezentacji do drużyny walczącej o utrzymanie ESA, potem spadek, teraz w drużynie typowanej do awansu kolejna fatalna seria, tym razem 1 punkt bodajże w 5 meczach.

Bo tak naprawdę to ile można mieć pecha?

Podejrzewam, że mimo Kuby w zarządzie to z ŁKSem będzie grał o stanowisko, bo nie tylko Kuba ma głos w klubie. A presja trybun będzie ogromna.

Rodado pokazuje to o czym pisało swojego czasu weszlo (jeden z newielu ciekawych artów o Wiśle to właśnie ten przy transferze Hiszpana). To gość strzelający bramki z niczego i marnujący dogodne sytuacje na potęgę. Ewidentnie jak ma mało czasu na decyzje to potrafi zrobić coś fajnego, jak ma więcej czasu i myśli to się napala albo głupieje i jest klops.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 30.09.2022 o godz. 21:51.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów