|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Paradoksalnie to mieliśmy dzisiaj więcej dobrych sytuacji na strzelenie bramki niż chyba w 5 poprzednich meczach.
Kliment to jest parodysta pierwszej wody. Ten gość nie ma nic. Ani strzału, ani szybkości, nawet do główek mu się nie chce skakać. To co odpierdala nasza obrona to się w palę nie mieści. Radomiak jednym podaniem, jednym przerzutem potrafił wejść między obrońców. Liczba indywidualnych błędów była dziś zatrważająca... Ashraf, Hanousek, Szota, Gruszkowski wypracowali Radomiakowi jeśli nie 100, to 80% sytuacje i tylko temu że piłkarze Radomiaka to takie same pipy jak nasi, to nie straciliśmy więcej bramek. Wytłumaczcie mi k u r w a jak można się dawać łapać na spalonym kiedy obrońca zagrywa że swojej linii obronnej dzidę do przodu. No jak? Dzisiaj to chyba z 5 razy taka sytuacja miala miejsce. Ja rozumiem jak na szybkości wychodzisz do prostopadłej piłkę, ale coś takiego? Czy my w końcu sprawimy sobie jakiegoś napastnika, który ma szybkość, a nie samymi dragalami non stop gramy? Już kurde lepiej pograjmy jakimś juniorem, np Chelmeckim, bo z tych naszych niestrzelajacych napastnikow i tak żadnego pożytku. Ogólnie żenadę na boisku przebiła tylko żenada na trybunach. Ale ja się w sumie nie dziwię. Sam chodzę, ale mi się nawet śpiewać nie chce. |
|
|

|
||||||
|
|