|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
1) akcja Yeboaha nie jest dla mnie BRAMKĄ SEZONU, bo widziałem ładniejsze i zapewne takie nawet w naszej lidze ogórkowej padną, wrzutka i przewrotka Śląska zrobiła na mnie większe wrażenie w tej kolejce - zalecam oglądnąć 2) obrońcy górnika stali jak KOŁKI/PACHOŁKI co nie wynikało z magii/kunsztu strzelca, a z ich nieporadności i beznadziejności; 3) pisałem, że bramka Yeboaha podsumowała cały mecz tzn: Górnik mimo, iż przebiegł więcej km niż Amika z Lechią nie grał, wręcz stał (to odpowiedź do kogoś, kto twierdził, że to niemożliwe aby grac ślamazarnie i przebiec 120km w meczu); 4) mając w pamięci nasze wyczyny, nie podnieca mnie zupełnie to co się wydarzyło w łęcznej, co nie oznacza, że nie cieszą 3 punkty - co również zaznaczyłem w pierwszej wypowiedzi - polecam przeczytać. EDIT: NAJBARDZIEJ w tej bramce cieszy mnie to (co również podkreślałem w pierwszym poście), że Yeboah ośmieszył rymaniaka, bo to straszna k,,, Tak, więc osmieszenie rymaniaka przez naszego zawodnika cieszy mnie bardziej niż piękna bramka :]
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 23.08.2021 o godz. 18:17.
|
|
|

|
||||||
|
|