The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.04.2021, 21:52
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Liczylem ze Wisla Krakow pod przewodnictwem trzech muszkieterow bedzie wracac na wlasciwe tory. Tzn ze bedzie systemtyczny progres do przodu.
Ja też, ale międzyczasie wybuchła pandemia i jak ktoś potrafi liczyć do dziesięciu to chyba zdaje sobie sprawe, że w naszej sytuacji znacznie pogorszyło/skomplikowało sprawę.

Najpierw bylo zatrudnienie Skowronka, zupelnie absurdalne dla mnie, trenera, ktory nie jest w stanie niczego budowac.Potem kiedy byl przed nami sezon bez spadku posciagano fure zlomu.
Zatrudnienie Skowronka było szybkie i miało przynieśc IMPULS - plan wykonał - utrzymał się, a jak się utrzymał to przedłużyli ...

Jeśli Hyballa nie zmieni swojego nastawienia do końca sezonu to jestem pewien, że nie będzie trenerem.

Dziwi mnie fakt, że zarząd wiedział jakim człowiekiem jest Hyballa, zasięgnęli opinii i co? Znów zaryzykowali ? Hyballa w każdym poprzednim klubie palił mosty i popadał w konflikt z tego co na spokojnie poczytałem.

Szkoda, bo przyznam, że pierwsze mecze dały wiarę w coś więcej niż walka o utrzymanie, ale nie popadałem w skrajność i nie liczyłem na jakieś top 5 jak wielu sie podniecało co wywoływało u mnie zażenowanie.

L
Przykro sie na to patrzy i jesli to jest intencja calego "zarzadu" i jesli faktycznie Hyballa po sezonie odejdzie w taki czy inny sposob, to sam nie wiem co bylo gorsze - gangusy u wladzy czy to co mamy obecnie.
Sugerujesz, że TRIO okrada klub i ma złe zamiary wobec niego plując tym samym na Kubę?

Drozd napisał(a):Wyświetl post
O

Szota, Szot, Gruszkowski, Wachowiak, Plewka, Młynski, Sobol, Starzyński. Może ktoś doskoczy z CLJ. Zostawić kilku którym się chce. Frydrych, Uryga Żukow, Savic, Yebo, może Kuvelic, Mawutor. .
no widzisz... co kibic to inne zdanie. Nie podzielam Twojej selekcji: SAVIC lol SAVICA, przez którego prawie był karny w derbach zostawiasz a wywalasz np Forbesa

Dzinus napisał(a):Wyświetl post

Niektórzy mówią, że Kuba powinien zawiesić buty, wejść w zarząd i mieć spokój. Ale Kuba jako prezes a kuba jako piłkarz to zupełnie inne światy marketingowo. To Kuba piłkarz jest na każdym plakacie, to Kuba piłkarz jest na reklamach sponsorów, wreszcie to Kuba na boisku to symbol "odrodzenia" Wisły (który coś nie chce nadejść). Kuba jako prezes nadal będzie ważny, nadal będzie ceniony. Ale już się tak nie sprzeda.
Zgadzam się z tym. Przeoczyłeś też jeden fakt. Po wejściu Kuby na boisku widać jego jakość i ogromne doświadczenie, nawet jak nie biega, a podaje z miejsca. Nie musi grać 90minut czy nawet 45 min bo w przeciwnym razie pokemony będa pisac o zawieszeniu butów na kołku. Dla mnie to Heros, nie wyobrażam sobie, aby miało zabraknąć Kuby w następnym sezonie (jeśli się utrzymamy).

Dlatego wpuszczenie Kuby na 2 minuty przy wyniki 1:4 czy nie zabranie go na mecz bo opuścił jeden trening, a wcześniej mneij trenował i grał, dodatkowo wpuszczenie z pejsovnią na pare minut uważam za skandaliczne ze strony Hyballi.

i samo to pokazuje, że chyba nie do końca głowa Hyballi pracuje jak należy - cały obraz tego zdarzenia udowadnia, że jest coś gubo nie tak o czym pewnie się nie dowiemy.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 27.04.2021 o godz. 22:16.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów