LucjuszWielki napisał(a):

Dla mnie jest jasne, że jeśli te ploty się potwierdzą i faktycznie jest coś na rzeczy odnośnie gnojenia i wybuchowego charakteru, to nic z tego nie będzie i w niedalekiej przyszłości, będzie kolejna zmiana trenera.
Nasuwa się pytania czy osoby podejmujące decyzje odnośnie zatrudnienia Hybalii nie wiedziały, że z trenerem są takie problemy? Ja tego nie wiem, ale jakbym szukał kogos na stołek trenera to starałbym wypytać się poprzedników jak było - jeśli słyszałbym, że jebie każdego i jest toksyczny to w życiu takiej osoby nie zatrudniłbym :/
Jestem wkkkkk niesamowicie, że już koszulki gegenprassingu wydali, a tu się okazuje, po niespełna pół roku, że znowu jest zawierucha z trenerem :/
W ostatnich latach to chyba Wdowczyk najlepej prowadził drużyne.
|
Oczywiście, że tak (Wdowczyk). Jak już jesteśmy przy trenerach z Warszawy, to ponownie napiszę, że dobrym strzałem mógł być Magiera. Na pewno nie Skorża, o którym ktoś napisał w mediach (przy całej sympatii).
Co do koszulek, to mi się trochę śmiać chciało, ale czekałem aż trener potwierdzi cały ten hype. A jeszcze warto dodać do tego wpisy na forum użytkowników, którzy bali się, ze Hyballa rzuci tym wszystkim w cholerę, że trzeba się starać, aby tu został.
Jak tak sobie o tym myślę, to wszystko wskazuje na to, że źle wybrano trenera. I że osobą, która kręci nosem jest m.in. Jakub Błaszczykowski.
Ale wiadomo, Sadlok leń, Boguski dywersant i w ogóle zapierdalać!