The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2021, 21:30
19sebawro06 napisał(a):Wyświetl post
zibi7, ja to mam tylko jedno pytanko na temat polskich trenerów. Ilu Polskich trenerów pracuje powiedzmy w top6 lig europy, a ilu Niemców pracuje w top6 lig europy (odrzućmy ligę Niemiecką, chociaż to też nie jest do końca sprawiedliwe)? Niech te liczby powiedzą Ci na jakim chujowym poziomie jest trenerka w Polsce.

Czy Hyballa jest chujowym trenerem? Nie wiem, wiem za to jedno. Mamy chujowych piłkarzy, bez ambicji, bez techniki (tego trener nie nauczy). A to jacy są chujowi i jaki szrot ściągamy potwierdzają wyniki od 9 lat i nie zmienił tego żaden z 12 trenerów, którzy tu pracowali od 2015 roku (dalej nie chciało mi się liczyć). Średnia punktowa, każdego z tej 12 nie przekroczyła o ile się nie mylę 1.5 punkta na mecz. Tak piłkarzy mamy zajebistych tylko Ci trenerzy to miernoty i nie potrafią wydobyć z tego szrotu tego zajebistego potencjału, który w nich drzemie. Szkoda, że ten potencjał puka w dno od tej drugiej strony.
ŁKS też dawno temu kierował się podobną filozofią. Grał samymi Brazylijczykami bo to lepsi piłkarze niż Polacy. No i co? No i spadli. Wiem, był tam Paulinho. Ale u nas jest Błaszczykowski.

Co do trenerów to Hyballa w tej chwili też ma coś koło 1.5 punkta na mecz (1.29), czy się mylę? A Kone, Mawutor i Medved to taki sam szrot jak Beto czy Fredriksen. A może się mylę?

Był taki dialog z rozmów kontrolowanych a propos bycia dobrym:

- są lepsi ode mnie, towarzyszu generale
- tak, niestety są lepsi. To znaczy są lepsi, bo są gorsi. Rozumiecie?
- nie bardzo
- wy jesteście dobrzy, jeden z najlepszych, dlatego jesteście nie najlepsi, żeby takiego gnojka łapać.Lepszy, to będzie ktoś kto będzie gorszy, bo będzie w sam raz.

Może nam przydałby się taki Tworek, bo byłby w sam raz? Bo jak na razie zapowiada się że Wisłą to kolejny klub w którym Hyballa nie zrobi wyniku.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów