Ogryzek napisał(a):

A tych co obrażają innych kolegów z forum bo maja inne poglądy tez powinna moderacja banować? Czy tutaj ma byc chlew?
|
Wyzywanie Stolarczyka czy Boguskiego nazywasz poglądami? Jeśli tak no to ok - za takie poglądy innych kolegów moderacja powinna banować. Zresztą to nie są żadni koledzy, co nie potrafią po 2-3 w zasadzie planowych przegranych zachować się jak kibic. Nadal jestem całym sercem za Stolarczykiem, szlag mnie trafia jak widzę kolejny SFG w wykonaniu Sadloka, ale potrafię docenić że lepszego obrońcy na lewe skrzydło nie mamy, serce mi się raduje jak widzę Boguskiego, który wraca za z góry przegraną akcją z czterema rywalami przed pustą bramką, czy pamietam poprzedni sezon Drzazgi na tyle, by gorąco wierzyć w jego odblokowanie się - więc tak, mam moralne prawo obrazić jednego czy drugiego, bo kulturalne czy merytoryczne słowa do takiego łba i tak nie trafią.
Dla tych wszystkich co tak lubią maksymalnie zjechać jednego czy drugiego piłkarza mam radę - przypomnijcie sobie co grał Kostal czy Kolar na początku. Jakim łamagą był Imaz. Teraz to zawodnicy, którzy byliby zbawieniem.