Karherop napisał(a):

Jednocześnie wspomniał, że ma w głowie że już w poniedziałek gramy z Arką w Gdynii. Jeśli gdzieś ma zagrać Wasyl/Basha to lepiej aby byli gotowi na Gdynię. Tam Arka pojdzie na noże, natomiast z Koroną gramy sparingowo...
@tas de fleia
Osobiście ogladałem wiele razy Śliwę w meczach CLJ i kompletnie mnie chłopak nie przekonuje.. przychodził ze statusem gwiazdy Starachowic i oczekiwania miałem w stosunku do niego dużo większe..
Jeśli Słomki dzisiaj nie będzie w kadrze to znak, że Stolar faktycznie chce go odpalić. Ja akurat ubolewam, bo wierzyłem że jednak w końcu odpali. Nie zdziwię się zresztą jeśli znajdzie zatrudnienie w inny klubie ekstraklasy, choćby przez wymogi regulaminiowe.
Po słowach z konferencji Stolarczyka można się zresztą zastanawiac, kogo chce od nas odpalić, biorąc pod uwagę ze mamy tak szczupłą kadrę. Wojtkowski? Słomka? Tobiasz W? Tutaj nawet nie ma w kim przebierać.
|
Z drugiej strony wygrywając dzisiaj praktycznie zapewniamy sobie 9 miejsce. Tracąc dzisiaj punkty, nie mówiąc już o porażce robimy sobie mocno pod górkę i ryzykujemy spadek nawet na 11 miejsce.