The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Arek95
Senior Member

Od: 07.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2019, 12:19
Jakich smutnych czasów doczekaliśmy, że ludzie którym rzekomo zależało na klubie nagle protestują, bo ważniejsze są flagi z rekinem i PDW niż dobro klubu! Królewski z własnej kieszeni wyłożył kasę z innymi, odratowali ten klub od 4 ligi i spowodowaniu największej katastrofy w historii Wisły i macie jeszcze pretensje, że nie chcą widzieć na stadionie flag sharksów!? Co w tym dziwnego!? Skoro odcięli się od pasożyta w znacznym stopniu to logicznym jest, że nie dopuszczą do dalszych działań zorganizowanej grupy przestępczej! Trzeba nazywać rzeczy po imieniu bo nie mamy do czynienia z fanatykami, którzy dadzą się pokroić za klub tylko za darmozjadów, którzy poza handlem dragami znaleźli kolejny łatwy sposób na wyjmowanie kasy.
Na meczu wczoraj? BYŁEM!
Czy pasował mi doping troszkę w angielskim stylu, gdzie była większość pikników i sami od siebie motywowali piłkarzy do lepszej gry? TAK!
Czy przeszkadzały by mi flagi WSH i PDW w tej chwili na stadionie? TAK!

Pragnę Wam wszystkim przypomnieć, że jeszcze w styczniu miało nas nie być w Ekstraklasie, a przy łaskawości MZPN i sprzyjających wiatrach może w IV lidze! Goście, którzy poświęcili swój czas, pieniądze na ratowanie Wisły począwszy od 7egionisty Leśniodorskiego, Wisłockiego, Obidzińskiego, Królewskiego, Błaszczykowskiego każdy z nich w ciągu miesiąca zrobił więcej dla tego klubu niż ta patologia przez X lat!
Czy grupy Ultra Wisła czy Starzy Bywalcy powrócą na stadion? Myślę, że pierwsi nie wrócą ze względu na nacisk "góry", a SB pojawią się tylko, ze na innym sektorze by odciąć się od byłego C. Jak dla mnie obecne władze mają 1906% poparcia za wszystkie obecne i przyszłe działania mające DOBRO klubu na uwadze.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów