|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Fascynuje mnie oczekiwanie od naszej drużyny zwycięstw z czołówką...
Drużyny z której odeszli: Bartkowski - wiem drewno na prawej, ale zastępujący go Palcić czy Burliga na tę chwilę są zdecydowanie słabsi Kort - na którego psioczono co niemiara - ale który potrafił rozegrać w środku i przed polem karnym, strzelić bramkę - zastępujący go Plewka to jeszcze nie te same buty Imaz - grający za napastnikiem i wymiennie na skrzydłach - zastępujący go Drzazga to delikatnie mówiąc 2 klasy niżej Ondraszek - strzelający bramki w zeszłej rundzie, wielki i zdecydowanie grający napastnik - grający za niego Kolar to też co najmniej klasa niżej; Kostal - robiący nie tylko wiatr na lewej pomocy, ale również potrafiący dograć jak i strzelić - starszy o kilka dobrych lat Peszko na razie robi tylko wiatr, oby do tego z czasem doszły asysty i bramki... Odeszli Arsenić i Halilović, którzy byli pierwszymi do wejścia na boisko..... Może nie dawali dużo, ale dawali alternatywę..... Wyrwijcie z jakiegokolwiek zespołu 5 podstawowych zawodników, z czego 4 grających ofensywnie i zastąpcie ich: 2 dobrymi zawodnikami, ale już po 30-ce i nie grającymi przez ostatnie pół roku, dodając do tego jednego juniora, jednego grającego w I lidze oraz jednego zmiennika.... Proponuję trochę zastopować i nie oczekiwać, że wszyscy zaczną funkcjonować idealnie - Stolar ma cechy dobrego trenera, ale w miesiąc z tego bicza nie ukręci.... Jedyne co mnie trochę przerażą, to fakt, że nasi zbawcy założenia budżetowe mają pod pierwszą ósemkę, a to może być trudne do wykonania..... Kluczowe będą najbliższe 2 mecze z Pogonią i Koroną. Jeżeli w tych meczach nie zdobędziemy przynajmniej 4 punktów (6 byłoby idealne ale w cuda trudno uwierzyć) to marzenia o górnej ósemce można schować na przyszłość..... Realnie patrząc to spadek nam nie grozi. Sosnowiec, Miedź czy Płock to dla mnie główni faworyci w walce o spadek na tę chwilę. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
|
|