|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Dukat:
To jakim cudem swobodnie poruszali się po stadionie? Mieli swoje sezonowe karnety, które kupili jak każdy normalny kibic. I na te karnety weszli do Loży Prezydenckiej podczas meczu z Legią Warszawa? Pamiętam tamtą sytuację. To było trzech, czterech chłopaków, âZielakâ, ludzie z Chorzowa. Weszli do loży już po meczu. Tam bilety mają różne firmy, miasto, Tele-Fonika. Nie wskażę tego, kto oferował im te bilety, ale to dzięki tym wejściówkom mogli tam wejść. Jako klub nie mieliśmy z tym nic wspólnego. Do sky-boxa zaprosił ich ktoś kto miał takie uprawnienia. Sarapata: To jakim cudem "Zielak" i jego koledzy z Chorzowa weszli do loży prezydenckiej po meczu z Legią Warszawa? Podobno nawet ucięli sobie pogawędkę z Adamem Nawałką. Byłam tym zdziwiona. Pamiętam jednak, że była taka sytuacja, choć nie pamiętam jak do niej doszło. To było po meczu, trwała już atmosfera imprezy. Widocznie jak tak szli to ich nikt nie zatrzymał. Weszli, posiedzieli przy stoliku i wyszli. Pamiętam to. Potem była afera. Ochrona nie powinna ich zatrzymać? Powinna. Ale może ochroniarz ich znał, albo przestraszył się? Nie wiem. Szli i weszli. Nie wiem, po co oni tam przyszli. Może żeby się pokazać? Może mieli bilety? Na loże prezydencką nie ma biletów. Są zaproszenia. Mieli? Nie mieli, chyba, że ktoś zaprosił ich do swojego sky-boxa. Niech sobie ustalą wersje bo jeden ze mieli bilety od parnetow (rozchodzi sie o Prezydencką) a ta ze nie bylo takiej mozliwosci. |
|
|

|
||||||
|
|