|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Grzechem byłoby nie pisać o pewności siebie i rozmachu, nawet w wyprowadzaniu piłki spod własnej bramki. Ani o determinacji, chęci zdobywania kolejnych bramek. Wielkie brawa i mam nadzieję, że już zawsze tak będzie.
Ode mnie: - nie ma co krytykować Boguskiego, bo gra, jak potrafi - a i tak robi to lepiej niż Wojtkowski czy Małecki; dziś jeden z najszybszych na boisku i z największą liczbą przebiegniętych kilometrów; - Lis się powoli wyrabia; - nie ma co krytykować Małeckiego; potrzebujemy go w szerokim składzie, trzymajmy kciuki, aby złapał formę; - Halilovic wszedł po przerwie spowodowanej kontuzją na końcówkę, jakby był starym wyjadaczem i liderem składu, który wypadł na kilka kolejek - był bardzo pewny siebie, tego mu brakowało; widać, że trener do niego dotarł. Brawa. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|

|
||||||
|
|