The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Tonamini
Senior Member

Od: 08.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2018, 21:28
Myślę że wszelkie podpisywania papierków mija się z celem. Duża ilość osób najzwyczajniej w świecie tego nie podpisze, bo A nie będzie chcieć, B nie będzie ich fizycznie w Krakowie (ktoś chcę się zająć wysyłką i składowanie papierków?)

Dla mnie jedyne dobre rozwiązanie jest oparte na serwisie internetowym. Dajmy na to serwis sprawdza czy członek dokonał wpłaty w ostatnich 3 miesiącach:

TAK - Okej głosuj w serwisie/na stronie

NIE - Nie głosujesz

W zależności od ilości przelanych pieniążków tutaj mamy moc / ilość głosu|ów

POTRZEBUJEMY:

Statut - Tak jak pisał poprzednik, możemy wzorować się na Górniku.
Konto w banku
Ustalić wysokość składek - 50/100/200 będzie idealnie. Myślę, że na początek warto sobie odpuścić wszelkie podziały jeśli chodzi o członkostwo, a wraz z czasem powoli wprowadzać pewne przywileje, wraz z dogadaniem się z klubem w sprawie np zniżek.

Pare osób które będą zarządzać kontem, jak i również pełnić funkcję reprezentatywną.

Strona internetowa wraz z serwisem do głosowania (Apka mobilna?), w którym każdy będzie mógł zagłosować, oraz dodać propozycje na co mają pójść pieniądze (np. szkółka, bezpośrednio dla konta Wisły, dług wobec miasta)

Co w następstwie:

Dogadanie się z klubem, gdzie okaże dowód że pieniążki rzeczywiście poszły na konto.

Poza dywagowaniem, czy myślicie że realne jest aby w końcu z samych słów przejść do czynów? Prawda jest taka, że jeśli ktoś się za to porządnie nie weźmie to zawsze będą słowa sprzeciwu, oraz komuś coś będzie nie pasować

Działać nie gadać! Ja się zgłaszam na ochotnika, urodzonym przywódcą nie jestem, ale pomocą służę.
Ostatnio edytowane przez Tonamini : 23.07.2018 o godz. 21:30.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów