|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Myślę że wszelkie podpisywania papierków mija się z celem. Duża ilość osób najzwyczajniej w świecie tego nie podpisze, bo A nie będzie chcieć, B nie będzie ich fizycznie w Krakowie (ktoś chcę się zająć wysyłką i składowanie papierków?)
Dla mnie jedyne dobre rozwiązanie jest oparte na serwisie internetowym. Dajmy na to serwis sprawdza czy członek dokonał wpłaty w ostatnich 3 miesiącach: TAK - Okej głosuj w serwisie/na stronie NIE - Nie głosujesz W zależności od ilości przelanych pieniążków tutaj mamy moc / ilość głosu|ów POTRZEBUJEMY: Statut - Tak jak pisał poprzednik, możemy wzorować się na Górniku. Konto w banku Ustalić wysokość składek - 50/100/200 będzie idealnie. Myślę, że na początek warto sobie odpuścić wszelkie podziały jeśli chodzi o członkostwo, a wraz z czasem powoli wprowadzać pewne przywileje, wraz z dogadaniem się z klubem w sprawie np zniżek. Pare osób które będą zarządzać kontem, jak i również pełnić funkcję reprezentatywną. Strona internetowa wraz z serwisem do głosowania (Apka mobilna?), w którym każdy będzie mógł zagłosować, oraz dodać propozycje na co mają pójść pieniądze (np. szkółka, bezpośrednio dla konta Wisły, dług wobec miasta) Co w następstwie: Dogadanie się z klubem, gdzie okaże dowód że pieniążki rzeczywiście poszły na konto. Poza dywagowaniem, czy myślicie że realne jest aby w końcu z samych słów przejść do czynów? Prawda jest taka, że jeśli ktoś się za to porządnie nie weźmie to zawsze będą słowa sprzeciwu, oraz komuś coś będzie nie pasować ![]() Działać nie gadać! Ja się zgłaszam na ochotnika, urodzonym przywódcą nie jestem, ale pomocą służę.
Ostatnio edytowane przez Tonamini : 23.07.2018 o godz. 21:30.
|
|
|

|
||||||
|
|