The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2018, 13:49
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Dobrze nowy Marksie

2. Mam choćby teraz - premia za wyniki roczne już 4 miesiąc opóźniona i żyję.
Polemika z Ogryzkiem (pomijam ze juz wyszlismy daleko po za temat, ja tym wpisem go kończe, bo to rozowa w stylu idźże idźże) jest śmieszna, naprawde. Czy ja Tobie coś nakazuje tak jak Ty mi i innym którzy nie mają takiego zdania jak Ty ? Nie wiem ocb z Banerami, jesli masz potrzeby to takie sobie rób. Czy ja kiedykowliek napisałem ze bym umowy nie rozwiazał ? Jeśli nie, to prosze nie ..........

Żeby nie było ja odpowiem na zadane przez CIebie pytanie
"Co zrobisz w tej sytuacji - pomyliłeś się - podpisałeś umowę na którą cię nie stać - nie ma możliwości kompromisu" - Ludzie dorośli mają to do siebie ze ponoszą konsekwencję swoich działań. Natomiast jeśli zrobił to pracownik, bez MOJEJ zgody --> to go wypierdalam. Jeśli zrobił to za moją zgodą, ponoszę konsenwencje, a nie ide w opcje "wyjebe mu wała". Takie coś to poziom osiedlowej dilerki. Innymi słowy przyjmuję to na klatkę, a nie zachowuje się jak Lech Wałęsa.

No ale skoro jesteśmy przy pytaniach, chciałbym byś mi w końcu odpowiedział, bo tego nie zrobiłeś.
Uwaga cytuje :
- Pytanie : ile razy sam odczułeś opóźnienia w wypłatach i jak długo one trwały
- Odpowiedź Ogryzka : 2. Mam choćby teraz - premia za wyniki roczne już 4 miesiąc opóźniona i żyję.

Z racji ze zapewne masz mnie za idiote, do tego jakiegoś Marksa, powiedzmi jak przeżyłeś te 4 miesiące zupełnie bez pieniędzy
Ostatnio edytowane przez szprotson : 22.06.2018 o godz. 14:00.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów