|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Żeby nie było ja odpowiem na zadane przez CIebie pytanie "Co zrobisz w tej sytuacji - pomyliłeś się - podpisałeś umowę na którą cię nie stać - nie ma możliwości kompromisu" - Ludzie dorośli mają to do siebie ze ponoszą konsekwencję swoich działań. Natomiast jeśli zrobił to pracownik, bez MOJEJ zgody --> to go wypierdalam. Jeśli zrobił to za moją zgodą, ponoszę konsenwencje, a nie ide w opcje "wyjebe mu wała". Takie coś to poziom osiedlowej dilerki. Innymi słowy przyjmuję to na klatkę, a nie zachowuje się jak Lech Wałęsa. No ale skoro jesteśmy przy pytaniach, chciałbym byś mi w końcu odpowiedział, bo tego nie zrobiłeś. Uwaga cytuje : - Pytanie : ile razy sam odczułeś opóźnienia w wypłatach i jak długo one trwały - Odpowiedź Ogryzka : 2. Mam choćby teraz - premia za wyniki roczne już 4 miesiąc opóźniona i żyję. Z racji ze zapewne masz mnie za idiote, do tego jakiegoś Marksa, powiedzmi jak przeżyłeś te 4 miesiące zupełnie bez pieniędzy
Ostatnio edytowane przez szprotson : 22.06.2018 o godz. 14:00.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
|
|