|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
To nie tak, że bronię czy tęsknię za Hiszpanem. Nie liczę na puchary, mistrzostwo itd bo to nam nie grozi przez najbliższe parę lat. Oczekuję tylko jakiejś wizji ( dobrej/ złej/ takiej sobie) która będzie konsekwentnie realizowana. Alee: 1) zatrudniamy parodystę Hiszpana opcję zastępcza w oczekiwaniu na wymarzonego Hiszpana właściwego. 2) Hiszpan Zastępca Parodysta okazuje się parodystą 3) Zatrudniamy Hiszpana właściwego z pełną ( jak sądzę ) świadomością że raczej ma trudny charakter 4) Hiszpan z trudnym charakterem okazuje się mieć ... uwaga .... TRUDNY CHARAKTER i nie akceptuje koło siebie innego trudnego charakteru 5) hmmmm- no to robimy wszystko żeby poszedł w ch... ( bo ma trudny charakter!!!) 6) zatrudniamy kolejnego parodystę ( sorry Kazek ale mówimy o karierze trenerskiej) lub też innego ogórka w stylu Bartoszka i innego Jopa 7) do parodysty Małecki mówi per " ty ch.." z ogórkiem nie rozmawia 8) zwalniamy w/w zatrudniamy gościa z jajami ale też trudnym charakterem 8) Gość z trudnym charakterem okazuje się mieć trudny charakter 10 i tak k.... na okrągło...... Sorry może jestem piknikiem ( od 25 lat) ale kuwa ja już nie mam argumentów jak znajomi się ze mnie śmieją że idę na mecz zamiast: iść coś zjeść/wypić do knajpy, dupczyć żonę kochankę, koleżankę żony czy kochanki czy ch wie którą, iść z synem na rower czy rolki itd.... PS Pewnie znów kupię ten zjebany karnet ale zaczyna się "przelewać" ... |
|
|

|
||||||
|
|