The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2017, 13:13
Karherop napisał(a):Wyświetl post
To czy tak wysoko oceniasz nasza kadre okaże się w zimie, gdy będzie wietrzenie kadry.

Sprawdziles w ogóle dane z tego meczu? Perez miał w naszej drużynie najwiecej km, a wg Ciebie powinien sie słaniac ma boisku bo nie przeszedł przygotowań.
Okres przygotowawczy byl w lipcu, a mamy grudzień. Każdy kto mial zaległości mial czas by je nadrobić. A jak Wojtlowski ma siłę biegac tylko 60 min to nie wiem czy nadaje się do zawodowego uprawiania sportu. Pilkarze Górnika graja 14 zawodników i nie narzekaja na zmęczenie.

Dochodzimy do ściany w dyskusji.
Widzisz, to ile kto może jest kwestią zapuszczenia danego zawodnika i jego organizmu. Dodaj do tego kontuzje... Napisałem Ci dlaczego fizycznie słabo wyglądamy, nie posałem że Perez nie może dużo biegać. To jest akurat Twoje nadużycie.
Czy Wojtkowski nadaje się do profesjonalnego futbolu - mam swoje wątpliwości. Jeśli nie poprawi m.in. wydolności to oczywiście nie. Podobnie mam wątpliwości co do Bartkowskiego.

Na koniec detal o którym wszyscy wygodnie zapominacie - przez dłuższy czas graliśmy w dziesiątkę. To też ma wpływ na ilość przebiegniętych kilometrów.

P.S. Poruszyłeś kwestię oceny kadry - kluczowe jest tutaj to na kogo nas stać. Gdybyśmy mogli wykupić z Legii Pazdana to byśmy nie brali Wasilewskiego. Ale to oni kupili od nas Mączyńskiego (świetnie wygląda fizycznie, nie?).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.12.2017 o godz. 07:38.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów