d napisał(a):

|
A to sorry, bo niestety nie wiedziałem - miałem wrażenie, że pisałeś o tym, że karny "wszystko zmienił" (z czym ja się generalnie nie zgadzam), a nie o tym, że ktoś konkretnie stracił głowę w wyniku czego przegraliśmy ten konkretny mecz. Poza tym jak już jesteś uznanym znawcą sportu i punktujesz mi kolejne pokłady niekompetencji, zdecyduj się o metodologii *czego* piszesz - nie rozmywajmy więcej, dobrej nocy.
|
Dobrej Nocy . Niczego ci nie punktuje - napisalem,ze w futbolu,jak w kazdym sporcie sa historie,ktore potrafia odmienic bieg wydarzen. Takim byl karny,moim zdaniem idiotyczny i niesluszny (klaniaja sie slynne "interpretacje" sedziowskie ),ktory podyktowanie potrafi wyprowadzic pilkarzy z rownowagi. Nie jest to niczym nowym,takie rzeczy zdarzaja sie w kazdej dziedzinie zycia wielu,wielu osobom. Jesli chcesz sie dalej kompromitowac i udawac,ze nie wiedziales,o czym pisze,to nastepnym razem specjalnie dla Ciebie lopatologicznie wytlumacze to w tylu zdaniach,ilu zdolam. Przepraszam,ze podejrzewalem Cie o wieksza inteligencje oraz za wszystko,za co poczules sie urazony.
witeq napisał(a):

Co do ogółu - coraz bardziej dochodzę do wniosku, że to nie wina Kiko, a tego, że wyjmujemy piłkarzy z piłkarskiego śmietnika. Każdy trener musi widzieć pewne ułomności tej drużyny, skoro widzimy je co mecz, źródło tkwi w wykonawcach.
|
O to chodzi Witku,sa tu tacy,ktorzy arogancko uwazaja,ze Ramirez to jaki poldebil i on niczego nie widzi. Ale ja w dalszym ciagu uwazam,ze Ci pilkarze beda grali lepiej,skonczmy juz ta runde z jak najlepszym wynikiem punktowym,dajmy wyleczyc urazy i przygotowac sie do rundy rewanzowej. Nic sie nie zmieni - mozna zaczac jakakolwiek dyskujse,poki co trener moim zdaniem robi co moze.
A co do Twojej oceny karnego - nie zgadzam sie,chcialbym,zeby ktos odpowiedzial mi na ta interpretacje sedziow,ktora wskazalem wyzej. Kiedy pilkarz "powieksza obrys swojego ciala" albo kiedy "zostawia reke specjalnie" (zwracam uwage,ze Arsenic reke dostawia do ciala,co jest naturalna pozycja czlowieka czy pilkarza)