Dariook napisał(a):

|
Nie pasuje ci? to nie kupuj karnetu i nie bierz udzialu w akcjach organizowanych przez klub, przeciez nikt cie do tego nie zmusza . Ale nie wypowiadaj sie w imieniu innych kibicow ktorzy w tym biorą czynny udzial...widocznie mają inne spojrzenie na klub.
|
Ale ja kupuje karnet, wpłacam na akcje i dalej nie mogę się wypowiadać na forum. Tzn. mogę ale tylko oceniając pozytywnie pracę zarządu.
Zatrudnili człowieka z nikąd, a ja nie mogę tego krytykować. Trzeci trener w pół roku...
====
Co do Ruchu to juz przepraszałem - ty i kumaci mieliście racje. Dzięki tej zgodzie staliśmy się postrachem w Polsce, liczba ustawek w jakich wzięliśmy udział, skrojone flagi, obite ekipy na wyjazdach, żydy dojechane wielokrotnie, tysiące szali spalone na derbach, obite wielokrotnie ekipy z górnego śląska, oraz ełksa: to wszystko robi wrażenie. Widać, że to typowa chuligańska mega zgoda. Mea culpa - trzeba było się nie wypowiadać na sprawy o których się nie ma pojęcia.
wolfu napisał(a):

|
Nie wspomniałem o nim ani słowa, gwoli ścisłości. Wystarczy przeczytać twitty Stana, jak wyśmiewa się z tego zatrudnienia. Podstawy do tego ma, jak każdy z nas, ale wiesznie łbów na nim już od początku to bezsens.
|
Bo mają ku temu podstawy. Facet ma 46 lat a jego największym sukcesem są baraże o 2ligę.
Gdyby Legia zatrudniała kogoś takiego też byśmy się śmieli.
To, że "może wypalić" nie zmienia faktu. To tak jakby kupić z piątej ligi piłkarza - pewnie, że może być drugim Błaszczykowskim. Dużo jednak większe szanse są na to, że się nie sprawdzi...