The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.11.2016, 10:14
Ejdzbiol napisał(a):Wyświetl post
Sytuację Zachary i Sadloka rozumiem, a co do innych komentarzy na ten temat... No ludzie, macie dzieci? Jesteście po ślubie? To nie jest komedia, jakby mi ślub wypadł w dzień meczu no to wybaczcie ale wziąłbym NŻ i w pracy nie pojawiłbym się nawet pod groźbą zwolnienia, to samo z narodzinami dziecka. A swoją drogą to dobrze że Polscy zawodnicy w naszej drużynie zapuszczają korzenie, przykład Mączyńskiego - wrócił do kraju dla rodziny. Małecki też po ślubie spokorniał, rodzina to dobry motywator
Gdybym był zawodowym piłkarzem, gdyby piłka była tym z czego żyję to albo zaplanowałbym ślub w przerwie między rundami (Nosz przecież nie są one krótkie)... Albo zaplanowałbym go w tygodniu (całkiem sporo ostatnio takich ślubów).

Ja wiem że 19.11 to najpiękniejsza data na świecie ale terminarz był znany przed sezonem. Było wiadomo ze w tą piękna date nie ma przerwy reprezentacyjnej.

Czy on zakładał przed sezonem, że będzie do kadry powołany tydzień wczesniej A może po prostu nie chciał zapraszać nikogo z drużyny
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów