nesta napisał(a):

Idąc tym tokiem połowę klubów ligi włoskiej należy zamknąć.. A taki Juventus to w ogóle nie wiem co jeszcze robi w SERIE A?
A dla Barcelony, Messiego i Neymara nie jest wstyd, że tyle nakradli?
Jasne, że chluby nam to nie przynosi, ale trochę umiaru w ocenach.
Niestety obecna piłka jest jaka jest i zdanie "właściciel klubu X miał problemy z prawem" czyta się jak zdanie "w lecie jest ciepło".
Proponuje zamiast patrzeć na to co zrobił w przeszłości, z równą energią patrzeć mu na ręce i rozliczać za to co będzie robił w Wiśle. To jest najważniejsze. Mi się np. kompletnie nie podoba fakt, że marketingiem zajmie się jakiś Włoch Esposito, którego on zna ze swoich niby-firm. Jakie ma doświadczenie? Jakie ma kwalifikacje żeby się tym zajmować? O to trzeba pytać i drążyć, a nie jak przekupy na kleparzu cały czas o tym co było. TU i TERAZ jest dla Wisły najistotniejsze.
|
Nie wiem jak tam Twoje doświadczenia życiowe, ale moje sa takie: jak ktoś oszukuje w małych sprawach( vi de: świadectwo maturalne) to oszuka ci w dużych. Zwłaszcza, że oszukując w małej sprawie , osiągnął większy cel, gdyż pzowoliło mu to zdobyć wykształcenie wyższe(rzekomo prawnicze), a co mogło mieć przełożenie na zdobycie renomy u potencjalnych kontrahentów i zarobienie większych pieniędzy. Taki emałe kłamstewko tyle, że karane jako przestępstwo.
Ja mu nie wierze kompletnie. A co do zatrudnienia Włocha z Częstochowy....Przypomina mi sie Cacek i wywiad nt. Widzewa. Powiedział coś takiego, że syn zawsze marzył o pokierowaniu klubem to mu jako dobry ojciec taki klub kupił.