The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.12.2015, 19:51
fialo napisał(a):Wyświetl post
Za "Remisa" powinieneś dostać po mordzie oraz poprawkę z buta.

Można różnie oceniać Kazika, sam nie jestem do końca przekonany do jego warsztatu, ale zwracanie się przez per Remis do naszej legendy na boisku, człowieka związanego z Wisłą od małego, mającego ją w sercu, a także biorąc pod uwagę jego super zachowanie po zwolnieniu - zrzeczenie się pieniędzy - trzeba być wyjątkową kanalią.
Mam nadzieję, ze wytarłes zapluta klawiaturę bo moze ci nie stykać jakies klawisze. A drugi element nie stykający podczas pisania to za dużo. Pan Remis to określenie jego umiejetności remisowania. Gdybym miał okreslic jego umiejetnosci jako takie okreslilbym 'slaby trener'. Więc okreslenie Remis jest neutralne. nasza Wiślacka legenda zrobiła cos legendarnego : przegrała derby w ekstraklasie na R22. Legendarna rzecz. Nastepna szybko może sie nie powtórzyć(oby)
Co do zrzeczenia sie kasy to pisałem kiedys, że sie zrzecze. To oczywiste. Nie postawi się przecież.

fialo napisał(a):Wyświetl post
Ale ja wiem. Was, kozaków zza monitora jest bardzo dużo.
Tu sie zgadzam i własnie jedemu odpisuje

Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Nie bardzo rozumiem, ocenianie "całości" pracy. Jeżeli Wisła zajęła by w poprzednim sezonie 13 miejsce, a na jesień wygrała 15 spotkań z rzędu, to też zwolniłbyś trenera? Przecież "całość" jego pracy to pewnie gdzieś środek tabeli... Z twojej tabeli wynika też, że Termalica idzie do spadku...

.
Jakby Wisła wygrała 15 meczy z rzedu to by w tym sezonie zdobyla 45 pkt a nie 23 czyli miała w tabelci calosci 62 pkt. Hmm, czyli wychodzi ze ta tabela ma sens jednak.
Termalica idzie do spadku. Szybkie rzucenie okiem i grala mniej meczy. Sam zacząłes od tabeli a w tabelach występują liczby o których raczej trudno dyskutowac.
Wg mnie średnia zdobycz punktowa Moskala 1,29 plasuje go pewnie wśród trenerów pewnie tylko nad Kulawikiem(w erze Cupiała)

Konrad. napisał(a):Wyświetl post

Zadałem ci proste pytanie, na jakie miejsce zasługuje obecny skład Wisły, mając do dyspozycji normalneg/średniego trenera? Podaj konkret.
Pewnei gdzies kolo 4. Tylko nie pisz, że zwalniając Moskala Wisła była na 4 bo teraz jest już na 8. Nie sądzisz chyba ze Broniszewski coś zrobił? Dotknięcie Moskala trwa cały czas i jeszcze mijemy nadzieję potrwa atylko 2 mecze.
Utrzymujać średnią 1.29 bo 30 kolejkach mielibyśmy 39 pkt. Przed dwa ostatnie sezony dawało to 9miejsce.
Ostatnio edytowane przez bódyń : 09.12.2015 o godz. 20:05.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów