serek.c2 napisał(a):

|
Skończ już .......ić smuty, bo się zaraz porzygam... Byłeś chociaż na meczu?
|
Chodzę na każdy domowy, i koszulkę tez kupiłem w naszym sklepie choć spokojnie mozna ogarnąć taniej. Zeby wesprzeć Wiśle na ile moge. Ale to jest ....a komedia ze chcesz mnie rozliczać z takich rzeczy bo śmiem krytykować najlepszego trenera na świecie w twoim mniemaniu. Dla przykładu osoby ktore kiedyś chodziły na każdy mecz i na wyjazdy a teraz maja dość marazmu, nie maja prawa głosu tak jak ty. Świetny przykład kibica mającego wyłącznosć na prawdę i racje. Bo argumentów do obrony Moskala jest zero. Każda rozmowę mozna próbować obalić takim tekstem jak twoj. Kończę dyskusje z toba bo fanatyzm za moskalem przesłania ci rzeczywistość. Ciekawi mnie tylko na którym miejscu musimy wyładować albo w ktorej lidze, zeby stwierdzić ze gramy chujnie. Nie strzelić bramki u siebie z korona, termalica i ruchem ?! Przeczytaj to zdanie kilkukrotnie i zastanów sie czy wszystko jest ok.
Kopaczoholik - cywke, ktorego zaopiniował, testował i stwierdził ze idealnie sie nada. Chciał go.
P.s: co mnie najbardziej razi- rzuty rożne. Jak dotąd nie mamy żadnego pomysłu na ich wykonanie o wykorzystaniu nie wspominając. Wrzuta na pale, ...., moze Jankowski włoży glowe. 937268 rożnych i pożytek równy 0. Ale za to przeciez tez trener nie odpowiada ...