The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2015, 13:59
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Skończ już .......ić smuty, bo się zaraz porzygam... Byłeś chociaż na meczu?
Chodzę na każdy domowy, i koszulkę tez kupiłem w naszym sklepie choć spokojnie mozna ogarnąć taniej. Zeby wesprzeć Wiśle na ile moge. Ale to jest ....a komedia ze chcesz mnie rozliczać z takich rzeczy bo śmiem krytykować najlepszego trenera na świecie w twoim mniemaniu. Dla przykładu osoby ktore kiedyś chodziły na każdy mecz i na wyjazdy a teraz maja dość marazmu, nie maja prawa głosu tak jak ty. Świetny przykład kibica mającego wyłącznosć na prawdę i racje. Bo argumentów do obrony Moskala jest zero. Każda rozmowę mozna próbować obalić takim tekstem jak twoj. Kończę dyskusje z toba bo fanatyzm za moskalem przesłania ci rzeczywistość. Ciekawi mnie tylko na którym miejscu musimy wyładować albo w ktorej lidze, zeby stwierdzić ze gramy chujnie. Nie strzelić bramki u siebie z korona, termalica i ruchem ?! Przeczytaj to zdanie kilkukrotnie i zastanów sie czy wszystko jest ok.

Kopaczoholik - cywke, ktorego zaopiniował, testował i stwierdził ze idealnie sie nada. Chciał go.

P.s: co mnie najbardziej razi- rzuty rożne. Jak dotąd nie mamy żadnego pomysłu na ich wykonanie o wykorzystaniu nie wspominając. Wrzuta na pale, ...., moze Jankowski włoży glowe. 937268 rożnych i pożytek równy 0. Ale za to przeciez tez trener nie odpowiada ...
Ostatnio edytowane przez pomeran : 31.10.2015 o godz. 14:05.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów