Witam, mój najlepszy kumpel obchodzi niedługo 17 urodziny, pomyślałem, by sprawić mu typowo "wiślacki" prezent - zestaw. Co by na ten zestaw się składało? Ano nic ekstrawaganckiego, pomyślałem o czymś w stylu: portfel, piórnik, kubek porcelanowy (nie plastikowy) z wiślackimi motywami. Niestety żadnej z tych rzeczy nie ma w internetowym sklepie Wisły, ani na allegro, a jestem niemal pewny, że i portfel skórzany i kubki czy piórniki były do kupienia. Gdzie mógłbym coś takiego wyczaić? Prezent ma być drobny bo np do portfela chciałbym mu włożyć 100 zł, żeby sam sobie kupił za to coś innego na co miałby ochotę. Sklep internetowy skwk nie działa, pracuję do 16 i mam 50 km do Krakowa dlatego też nie jestem w stanie sprawdzić asortymentu sklepu Reymonta 22 przy hali, zaś ilekroć byłem na meczu to podobnych "gadżetów" nie widziałem nigdzie. Będę wdzięczny w razie jakiejś pomocy!
Przy okazji pytanie, gdybym np zafundował mu bilet na sektor C na któryś październikowy mecz, proponowalibyście coś takiego? I nie do środka młyna tylko gdzieś z boku sektora, żeby tez niepotrzebnego stresu nie było, wiadomo o co chodzi ;p Bo rozumiem, że jak kupujesz bilet na C to siadasz czy stoisz tam gdzie jest miejsce no nie? Jak to wygląda i na co zwracać uwagę?
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich braci! I z góry dziękuję każdemu, kto pomoże