The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Pysio powinien zostać moderatorem i poprowadzić restrukturyzację TWSD?
TAK, OCZYWIŚCIE! 83 58,04%
NIE, PYSIO SIĘ DO TEGO NIE NADAJE 60 41,96%
Głosujących: 143. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
pysio
Banita

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2014, 10:39. Idzie nowe, czas na zmiany na TAK!
Witam ponownie,

Przez wielu z Was jestem bardzo dobrze znanym, zasłużonym forumowiczem. Od 12 lat na forum. W ten czas byłem wiele razy karany (banowany) za głoszenie poglądów sprzecznych z poglądami kadry dowodzącej tym forum. Jak się okazuje, niesłusznie, gdyż dziś coraz częściej można dostrzec głos sprzeciwu wobec panującej totalitarnej władzy paru osób na tym forum.

Uważam się za ojca tego nurtu "niezadowolonych" z władzy forumowej i jak na głowę naszej rodziny apeluję do wszystkich:

CZAS NA ZMIANY!
CZAS NA NOWE!
CZAS NA LEPSZE!

Zakładając ten temat liczę na liczny głos poparcia mojej osoby w najbliższych wyborach do władz forumowych! My, niezadowoleni musimy mieć swojego przedstawiciela na najwyższych szczeblach hierarchii forumowej!

Gdy dostanę się do władz forum obiecuję użytkownikom:

- walczyć o dobre imię każdego niesłusznie nękanego przez moderatorów forumowicza;
- walczyć o szacunek dla wszystkich, niezależnie od poglądów politycznych i wyznania;

- walczyć o usunięcie, bądź zminimalizowanie reklam uciążliwych do pracy z forum;
- walczyć o utworzenie mobilnej wersji forum! (mam wiedze w tym zakresie);
- walczyć o poprawę dostępności głównej strony, tak aby spełniała wymagania WCAG (mam wiedze w tym zakresie);
- walczyć o zmiany w wyglądzie strony, tak aby była lekka, czysta, przejrzysta i nowoczesna (mam wiedze w tym zakresie);

To tylko pierwsze z moich postulatów! Jest ich o wiele więcej!
Chcę przyjaznego użytkownikom forum!

PRZYŁĄCZ SIĘ DO POPARCIA MOJEJ OSOBY!

MYŚL POZYTYWNIE, BĄDŹ NA TAK!
DAJ MI SZANSE!

LISTA POPARCIA:

1. 63.5 Kg
2. universe
3. MatMario
4. panowie
5. POPARCIE OD MODERATORA WIS***** (dla jego dobra nie podaje pełnej nazwy loginu)
Ostatnio edytowane przez pysio : 15.05.2014 o godz. 13:14.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów