![]() |
Idzie nowe, czas na zmiany na TAK!
Witam ponownie,
Przez wielu z Was jestem bardzo dobrze znanym, zasłużonym forumowiczem. Od 12 lat na forum. W ten czas byłem wiele razy karany (banowany) za głoszenie poglądów sprzecznych z poglądami kadry dowodzącej tym forum. Jak się okazuje, niesłusznie, gdyż dziś coraz częściej można dostrzec głos sprzeciwu wobec panującej totalitarnej władzy paru osób na tym forum. Uważam się za ojca tego nurtu "niezadowolonych" z władzy forumowej i jak na głowę naszej rodziny apeluję do wszystkich: CZAS NA ZMIANY! CZAS NA NOWE! CZAS NA LEPSZE! Zakładając ten temat liczę na liczny głos poparcia mojej osoby w najbliższych wyborach do władz forumowych! My, niezadowoleni musimy mieć swojego przedstawiciela na najwyższych szczeblach hierarchii forumowej! Gdy dostanę się do władz forum obiecuję użytkownikom: - walczyć o dobre imię każdego niesłusznie nękanego przez moderatorów forumowicza; - walczyć o szacunek dla wszystkich, niezależnie od poglądów politycznych i wyznania; - walczyć o usunięcie, bądź zminimalizowanie reklam uciążliwych do pracy z forum; - walczyć o utworzenie mobilnej wersji forum! (mam wiedze w tym zakresie); - walczyć o poprawę dostępności głównej strony, tak aby spełniała wymagania WCAG (mam wiedze w tym zakresie); - walczyć o zmiany w wyglądzie strony, tak aby była lekka, czysta, przejrzysta i nowoczesna (mam wiedze w tym zakresie); To tylko pierwsze z moich postulatów! Jest ich o wiele więcej! Chcę przyjaznego użytkownikom forum! PRZYŁĄCZ SIĘ DO POPARCIA MOJEJ OSOBY! MYŚL POZYTYWNIE, BĄDŹ NA TAK! DAJ MI SZANSE! LISTA POPARCIA: 1. 63.5 Kg 2. universe 3. MatMario 4. panowie 5. POPARCIE OD MODERATORA WIS***** (dla jego dobra nie podaje pełnej nazwy loginu) |
Wygląd klaty już poprawiłeś ? co z bicepsami ?
|
Cytat:
ps. Mam nadzieje, że jakiś moderator czuwa i nieprzyjazne, chamskie i wulgarne wpisy będą usuwane, a ich autorzy uczciwie ukarani. |
Usuniesz reklamy a serwer sam się opłaci?
|
Oczywiście, wszystkie chamskie i wulgarne wpisy będą usuwane.
Nieprzyjazne? Przecież postulujesz wolność słowa. Stop tyranii! Wszystkie dzieci pysia, ojca tego nurtu - wpisujcie się! |
Nie napisałeś najważniejszej deklaracji - jestem/nie jestem kibicem Wisły.
|
Cytat:
Zatem już tłumaczę moją wizję. Reklam nie usunę, ale rozmieszczę je w miejscach mniej kolidujących użytkownikom to raz, a dwa forsowałbym pomysł wprowadzenia dobrowolnych składek na serwer - co przyniosłoby taki efekt, że z czasem strona mogłaby całkowicie zrezygnować z reklam. Składki, byłyby dobrowolne, anonimowe bądź nie.. użytkownik opłacający składki mógłby być wynagradzany kontem premium na korzystanie z forum np. złoty login. |
Cytat:
|
Jestem na TAK
Bądź naszym forumowym Bogusławem Cupiałem a'la 97r. PS.To Ty zyjesz...:rotfl: |
Z Pysiem przynajmniej jest wesoło, a atmosfera na forum strasznie ciężka, smętna i napięta ostatnio.
Poza tym good idea, zawsze można a nawet trzeba zmieniac się na lepsze :-) |
Dziękuję za pierwsze głosy poparcia mojej idei!
Mam słowo moderatorów, że gdy poparcie dla mnie będzie rosło moja kandydatura zostanie rozpatrzona!. Na potwierdzenie moich słów wklejam cytat z shoutobox'a: pysio: "ile musze mieć "tak" aby moja kandydatura była traktowana poważnie?" maaarcin: "@pysio: musisz mieć frekwencję jak w referendach na Ukrainie" POKAŻMY WŁADZY, ŻE WSPÓLNIE MOŻEMY ZDZIAŁAĆ WIĘCEJ! |
Dodatkowo doszły mnie słuchy, że mam poparcie większości NIESŁUSZNIE zbanowanych osób z tego forum!
|
Na kiedy planujesz pierwszy przemarsz demonstracji przez Kraków "Marsz Żywych Wszystkich Niesłusznie Zbanowanych" ?
|
Pysio spodziewaj się wolnych ludzi z maczetami...
|
|
http://ubezpieczenienazyciekoszt.pl/...3%B3%C5%82.jpg
Tak wygląda wykres aktywnych użytkowników na tym forum na przestrzeni ostatnich lat? Czy tak ma już być zawsze? Czy zgadasz się na totalną stagnację? Jeśli pomyślałeś: "Kurde, coś jest nie tak!" to znaczy, że myślimy podobnie. Bądź na TAK! Zagłosuj w ankiecie! |
A jak jestem na "NIE" to gdzie mam zagłosować? :D
|
Cytat:
|
Ale ja się nie waham.
|
Widzę, że moderatorzy próbują "rozmyć" temat z zalążkiem wielkiego ruchu kibicowskiego!
rav trolluje zdjęciami, a maaarcin zadaje dziecinne pytania. Ankieta jest czysta i czytelna, ma tylko dwie odpowiedzi. |
REWOLUCJA, REWOLUCJA!!!!
Wolność dla uciśnionych!!! Pysio na prezydenta!!! Oczywiście żartuje. Jestem na NIE! Gdzie jest opcja "NIE" w ankiecie? I jeszcze jedna opcja - "Nie i ban dla Pysia na miesiąc" Myślę, że jeśli chcesz "walczyć o szacunek dla wszystkich, niezależnie od poglądów politycznych i wyznania", to dodasz te opcję do ankiety. |
Temat Pysia rozwija się w zawrotnym tempie i już widać tego efekty
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcsi.dl...der=0&MaxW=580 |
PÓKI CO 83% POPARCIA i 17% OSÓB ZASTANAWIAJĄCYCH SIĘ!
Dziękuję. |
Cytat:
np. "RACZEJ NIE, ACZKOLWIEK SAM NIE WIEM CZEMU" |
czas urealnić ankietę. głosy wyzerowane.
|
Cytat:
Dlaczego osoby, które wcześniej oddały głosy teraz nie mogą głosować? TAK WŁAŚNIE WŁADZA MANIPULUJE OPINIĄ PUBLICZNĄ !!! Żądam wyjaśnień rav? |
Wybieram mniejsze zło.
Jestem za Pysiem Koniec dyktatury z południa! |
Ustalmy koniec głosowania? Może do rozpoczęcia meczu z Ruchem?
|
Cytat:
KOMISJA OBWE WYDAŁA OŚWIADCZENIE: W uzasadnieniu jakie nam przesłali czytamy: "Komisja OBWE ma zastrzeżenia co do przeprowadzanych wyborów na wislakrakow.com istnieje duże prawdopodobieństwo, że głosy oddane na tak oddane z jednego adresu IP, co może świadczyć że któryś z użytkowników posiada wiele konto. Do tego obywatel ''pysio'' do dziś nie dostał zgody od komisji wyborczej na start w wyborach, nie przedstawił zaświadczenia o niekaralności, a z naszych informacji wynika, że był często banowany, co w tym przypadku uniemożliwia mu start w wyborach'' |
Nie, nie przed! Po meczu bo mam zamiar wykupić Ci baner wokół boiska, GŁOSUJ NA PYSIA!!!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl