The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2013, 20:14
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Szkoda ,że tej samej miary nie przyłożysz do ekspertów Millera i Laska , gdzie ich jakiś błąd czy przeoczenie jest nazywane przez ciebie jako kompromitacja albo ,ze są zdrajacami opłacanymi przez Bóg wie kogo.

Nie przez Bóg wie kogo, tylko opłacanymi z kieszeni podatników takich jak ja. O tym już napisałem wcześniej.
Natomiast, czyimi są dysponentami, to chyba faktycznie "Bóg wie kogo".

I jedna zasadnicza różnica. Raport MAK/Millera został zamknięty. Tutaj nie ma dyskusji.
Ten raport jest z założenia bezbłędny i świadczy o tym jego "zamknięcie". To jest gotowy produkt bez możliwości poprawek.

To jest różnica zasadnicza. Tak jak wspomniałem wcześniej, choćby w świetle wyników badań Instytutu Ekspertyz Sądowych w Krakowie raport Millera jest dokumentem niewiarygodnym. Wprost: kłamliwym.

Ja, daję prawo do pomyłki członkom komisji Millera. Jednak cóż z tego, skoro oni sami nie dali sobie prawa do błędu.
Nie ma nad raportem Millera dyskusji. Jest zamknięty. To prawda objawiona przez Anodinę i powtórzona, zaklepana przez komisję Millera.

Z tym raportem się nie dyskutuje a jeśli ktoś chciałby podjąć taka dyskusję natrafi na ciało propagandowe (komisja Laska), które też nie jest opłacane przez Bóg wie kogo tylko niestety przez polskich podatników, a mające na celu nieskrywaną obronę kłamliwego raportu Millera.

W zw. z powyższym, nie mogę traktować równoprawnie prac naukowców niezależnych i pracy osób, które stworzyły raport Millera. Ci pierwsi maja prawo do błędu. Ci drudzy tego prawa się pozbawili na własne wyraźne życzenie.
Ostatnio edytowane przez yarow : 24.10.2013 o godz. 20:39.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów