|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
. No i jak niby wygląda drzewo złamane od uderzenia skrzydłem ? Możesz wymienić jego charakterystyczne cechy? Masz zdjęcie brzozy zrobione trzy dni po katastrofie bez śladu żadnych wbitych fragmentów. Wyjaśnij mi jak powstało? Ktoś wszedł na drzewo powyjmował, nie byle jakie, ale konkretne fragmenty zszedł na dół i zrobił zdjęcie? Porównaj sobie zdjęcia i zauważ że wcześniejsze jest bez fragmentów metalowych, choćby po barwie drewna. Kto powiedział że ładunek nie pozostawi śladów? Nawet po trzech latach detektory coś wykryły? I nie przesadzaj z ta precyzją. Są opinie ze samolot przeleciał 20 m nad brzozą. A lewy statecznik ogona stracił 100 m przed brzozą. Potem go przenosili żeby nie psuł opowiastki. O nic innego nie chodzi tylko ustalenie faktów. Bez przejmowania się kto co na to powie. Bo jeżeli takiego założenia nie przyjmiemy to znaczy że jako państwo nie jesteśmy niezależni i wystarczy żeby ktoś krzywo popatrzył, a nasze narodowe interesy schodzą na dalszy plan. Bo ważniejsze żeby nikogo nie urazić. Zaproponujesz jak można nazwać taką postawę? Bo mnie przychodzi o głowy określenie, którym mógłbym podpaść FraMatowi.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 23.10.2013 o godz. 12:41.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|