The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2013, 19:04
Wielki wielki wielki skandal z grą w drugiej połowie. Pi.erdolo.n.e pastuchy, które w tym sezonie przegrywają z wszystkimi w ekstrasłabej lidze zdominowali nas tak, że nie umieliśmy wymienić dwóch podań Cud, że zremisowaliśmy. Niem a ŻADNEGO usprawiedliwienia dla gry, która hańbi Białą Gwiazdę. Parchy pokazały nam jak się walczy gra na 110% do upadłego i dominuje grę w lidze. Przestrzegałem przed tym w postach przed meczem. Po prostu parchy bardziej chciały. Wstyd. Z jakim nastawieniem i założeniami taktycznymi wyszliśmy na drugą połowę? Były w ogóle takie? Po prostu jestem arcywzburzony faktem, ze daliśmy się tak zdominować. 1-1 po takim meczu to szczyt marzeń. A na tę srakowie naprawdę nei trzeba było dużo. Oni są przesłabi w obronie a ten mecz to potwierdził. Nie trzeba było nic specjalnego zrobić poza pressingiem i czekaniem na błędy, których w pierwszej połowie parchy miały z osiem. Wielkie rozczarowanie i derby na minus dla mnie.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów