The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2013, 09:23
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
A Paweł to już nasz piłkarz? Nie lej wody kolego. Może jeszcze nim nie być. To inna sytuacja. Na razie Brożek gra dla Recreativo.
Więc co mamy wymagać od Pawła?
Nie nasz, ale są tacy co wiedzą jak będzie:

Paweł na pewno nie zapomniał, jak się strzela bramki. Wiem, że jeśli będzie dobrze przygotowany fizycznie, biegowo, to będzie bardzo groźny w polu karnym. Nie chcę, żeby strzelał w każdym meczu po trzy, cztery bramki - niech strzeli tę jedną zwycięską - mówi Smuda (...) będę się cieszył, kiedy Paweł będzie już w pełni sił i będzie mógł grać z przodu. To jest duży komfort dla zespołu.

http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...strzela-bramki

Jak widzisz, mimo ze Smuda obu na oczy nie widział, po Chavezie jeździ a Brożka komplementuje. Jedna ocena z księzyca, druga sprzed kilku lat. Wydaje mi się że kluczem jest 'znajomość' piłkarza z trenerem. Z Osmanem nie miał do czynienia więc z góry jest nieprzydatny, Pawła zna z reprezentacji więc jest dużym wzmocnieniem. F. dobrze musi się dogadywać z królem skautów YT - odbierają na tej samej fali.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów