|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Zespoły, drużyny Smudy zawsze miały charakter i grały agresywną piłkę.
Jeżeli będziemy dobrze przygotowani kondycyjnie, jeżeli będą dobre wzmocnienia to jestem przekonany że Smuda będzie wymagał walki, biegania , zaangażowania. Nikt mi nie powie że zespoły Smudy nie walczyły. One zawsze walczyły, Smuda ma taki styl. Nie ma wielkiej taktyki , nie ma wielkiej techniki jest po prostu walka i bieganie. Wystarczy sobie przypomineć jak ważny w Lechu był Peszko. Facet bez wielkiej techniki, bez wielkich umiejętności ale zwykły walczak który szybko biega. No i nazwisko. Franciszek Smuda. Frankowi nikt nie podskoczy z tekstami że ktoś czycha na jego posadę. On przy dziennikarzu w trakcie wywiadu zadzwoni do Cupiała i udowodni że facet ma złą informację. Przekaz jest prosty. Smudy nikt nie zwolni. On może wywalić każdego piłkarza. Nie chcesz walczyć, biegać, nie chce ci się trenować. Już nie przeczekasz trenera, teraz trener będzie rozdawał karty. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|

|
||||||
|
|