|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
||||
Jeśli interesowało by cię dobro klubu to nie .......ił byś takich kocopołów kolego. Cupiał sprowadza klub poniżej możliwości i oczekiwań? Tych osiągniętych dzieki tylko i wyłącznie niemu? WTF! To że Cupiał tak bardzo rozbudził w tobie apetyty, twój problem . Twój poziom frustracji spowodowany brakiem sukcesów ewidentnie ma wpływ na trzeźwe myślenie. Bez Cupiała to Wisła będzie miała problemy ze zdobyciem licencji na gre w ekstraklasie , a już samo w niej występowanie będzie ocierać się o cud. Dla mnie osobiście wydaje się być Żenujące , tłumaczenie czegoś co jest oczywistością. Ile ty masz lat?
To właśnie dzieki Cupiałowi w klubie powróciła normalność. Tylko nie wiem czy kibic Wisły rozumie słowo normalność . 99% klubów w Polsce o takiej normalności może tylko pomarzyć.
Ty już analnytyku między wódkę a zakąskę się nie wpierdalaj. Z prędkością światła to uciekają twoje szare komórki i też nikomu to raczej nie przeszkadza. Najwyraźniej mamy ciebie w dupie. Skonsultuj to na forum amici i ległej. Tam na pewno uzyskasz bardziej "profesjonalną " odpowiedz. WATTS@ Ty jesteś sprzecznością samą w sobie. Stwierdzenie, że lata ci koło huja jebanie żydów, sprawiło że cały twój tekst traktuje z przymrużeniem oka. Wiślacka sprzeczność. Cytat:
Obecnie jest tylko skamlanie, płacz i niezrozumiała krytyka . On ma inny pomysł na klub, nigdzie nie ma dowodów na to że wy macie rację. A wręcz przeciwnie... pod jego ręką Wisła stała się najpotężniejszym klubem w Polsce, dlatego darujcie sobie wasze pomysły na wielką piłkę rodem z warszawki. Nasze postawa i sytuacja nie wynikają z bierności i szkodliwości Cupiała . Tylko debile i kibice sukcesu postradali zmysły, obwiniając BC za zniszczenie Wisły. W przeciwieństwie do Ciebie, nie widzę powodów by się zamartwiać. Też interesuję się sportem i wiem że nie da się tylko zwyciężać. Nie popadam w skrajności w skrajność...Często warto odpuścić etap aby na mecie, zameldować się jako zwycięzcą.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 20.04.2013 o godz. 07:47.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|||||
|

|
||||||
|
|