|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
||||||
"Mam dokument poświadczający, że piloci nie zeszli poniżej 100 metrów. Według GPS, a dokładność tego urządzenia jest dwa metry. Między TAWS 37 i zaklejonym papierkiem przez ekspertów Millera TAWS 38... Ten dokument mam z Rosji, nie mogę powiedzieć dokładnie skąd. Dostałem go z wiarygodnych źródeł." http://wpolityce.pl/wydarzenia/50930...rencje-naukowa emj10 napisał(a):
emj10 napisał(a):
Zacytowałeś Drozdowi wywiad z Bininiendą dotyczący wezwania do prokuratury, w którym Binienda pisze że wszelkie swoje materiały wysyła do prokuratury, z prokuraturą z chęcią się spotka jak tylko dostanie oficjalne wezwanie, bo prokuratura przecież może wezwać obywatela do siebie, na razie dostał tylko jakieś półoficjalne "zaproszenie na kawę" (?), na które się zgodził, a na które prokuratorzy nie przybyli itp. A przecież miałeś uzasadnić : "Przecież dobrze wiesz o co chodziło mi z tą przenośnią dotyczącą "wiem, ale nie powiem". W przypadku pytań dotyczących skąd eksperci Macierewicza mają daną informacje zwykle padało właśnie takie stwierdzenie." Jak na razie nikogo tu chyba nie przekonałeś do swojego stwierdzenia ![]() emj10 napisał(a):
emj10 napisał(a):
emj10 napisał(a):
![]() Informacja ta została ponowiona we wrześniu 2012 r. w "28 miesięcy po Smoleńsku" i uzupełniona o analizę zapisów TAWS. ![]() Mylisz pojęcia wysokości na której doszło do prawdopodobnego wybuchu, z wysokościami na który znalazł się samolot później. Bo przecież chyba zgodzimy się że na końcu samolot (a w zasadzie jego resztki) znalazł się na 0 m czyli na wrakowisku. Nigdzie nie słyszałem o teorii Macierewicza, że samolot zawisł po wybuchu na dwudziestu kilku metrach i potem już nigdy nie znalazł się niżej. Jak widzisz wszystko jest spójne i logiczne, wystarczy tylko chcieć zapoznać się z materiałami które się komentuje i elementarna umiejętność czytania ze zrozumieniem. emj10 napisał(a):
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|||||||
|