|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Tak, w standardowej ofercie by oglądać pełny sport trzeba zapłacić 119. Ale po to jest ten temat, żeby dowiedzieć się m.in., że można taki pakiet wynegocjować za 99 zł. Po to jest ten temat, żeby namawiać do negocjacji i nie przyjmowania pierwszej z brzegu oferty, która zwykle jest z kosmosu. Tylko masowe rezygnacje i odrzucanie propozycji nc+ oderwanych od rzeczywistości może spowodować, że zmienią podejście. A jeśli nie.. to naprawdę jest wiele innych rozrywek w życiu niż telewizja. Przejść się, pospacerować... zdrowsi będziemy. Bodajże dwa dni, przy czym nie dodzwonili się do mnie od razu, bo byłem na futsalu Zadzwonili ponownie rano trzeciego dnia. Najpierw zalogowałem się na ica.cyfraplus.pl, wszedłem w odpowiednią zakładkę, tam był banerek do nc+. Po jego kliknięciu cały formularz był już wypełniony, łącznie z numerem umowy. Wystarczyło kliknąć zgłoszenie. Powód: połączenie postów jeden pod drugim
Ostatnio edytowane przez rav : 24.03.2013 o godz. 13:54.
|
|
|

|
||||||
|
|