|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się poniedziałkowy hit z dolnej połowy tabeli: | |||
| Zwycięstwem Wisły! |
|
49 | 59,04% |
| Remisem! |
|
21 | 25,30% |
| Zwycięstwem gości.. |
|
13 | 15,66% |
| Głosujących: 83. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Sergei Pareiko - Osman uratował mu raz dupę. Kilka niepewnych interwencji ( na kilka akcji podbeskidzia...) 5/10
Marko Jovanovic - Mało widoczny jak cała prawa strona w obronie baboli nie pamiętam 5/10 Michał Czekaj - słabo, razem z Osmanem jak podają sobie piłkę w poprzek to mi ciśnienie skacze bo nie wiem czy drugi taki podanie przyjmie 4/10 Osman Chavez - raz ratuje sytuacje, a raz mało co nie dopuszcza do sytuacji sam na sam bo nie trafia w piłkę. Ratują go warunki fizyczne. 5/10 Gordan Bunoza - Najlepszy w drużynie. Zawsze bylem jego zwolennikiem.Gdyby jeszcze dzisiaj zaliczył jakąś fajną główkę ( najlepiej bramkę) 2-3 bardzo fajne wrzutki, nadąża za Małeckim 6,5/10 Łukasz Burliga - yy chyba go nie zauważyłem. 3/10 Radosław Sobolewski - Ehh , w ataku to z niego pożytku nie ma. 4,5/10 Cezary Wilk - Czarek standardowo. 5/10 Ivica Iliev - 5 cm niżej i było by pięknie co nie zmienia faktu że już z pierwszej powinien to wpakować w bramkę. 6/10 Patryk Małecki - biegle biega, z myśleniem troszku dalej problem. 6,5/10 Rafał Boguski - Rafał nie powinien grać na szpicy, jego pozycja ewidentnie powinna być za kimś kto potrafi strzelać. Fajnie pracuje w obronie. 6/10 + 3 za wywalczony karny którego nie było (sędzia ch...) Charpek - nie wiem co o nim myśleć, ma dobry dyg do piłki ale chyba jeszcze brakuje mu obycia. 5/10 Bonus - Daniel. Dzisiaj dwa razy próbował ekwilibrystyczne strzelić bramkę , dwa razy nawet nie dotkną piłki. 4/10 Ogólna ocena meczu z trybun 4,5/10 - Gdybyśmy mieli napastnika, spokojnie można było by to wygrać. |
|
|

|
||||||
|
|