The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się poniedziałkowy hit z dolnej połowy tabeli:
Zwycięstwem Wisły! 49 59,04%
Remisem! 21 25,30%
Zwycięstwem gości.. 13 15,66%
Głosujących: 83. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
PlayLikeAPro
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2013, 23:30
Sergei Pareiko - Osman uratował mu raz dupę. Kilka niepewnych interwencji ( na kilka akcji podbeskidzia...) 5/10
Marko Jovanovic - Mało widoczny jak cała prawa strona w obronie baboli nie pamiętam 5/10
Michał Czekaj - słabo, razem z Osmanem jak podają sobie piłkę w poprzek to mi ciśnienie skacze bo nie wiem czy drugi taki podanie przyjmie 4/10
Osman Chavez - raz ratuje sytuacje, a raz mało co nie dopuszcza do sytuacji sam na sam bo nie trafia w piłkę. Ratują go warunki fizyczne. 5/10
Gordan Bunoza - Najlepszy w drużynie. Zawsze bylem jego zwolennikiem.Gdyby jeszcze dzisiaj zaliczył jakąś fajną główkę ( najlepiej bramkę) 2-3 bardzo fajne wrzutki, nadąża za Małeckim 6,5/10
Łukasz Burliga - yy chyba go nie zauważyłem. 3/10
Radosław Sobolewski - Ehh , w ataku to z niego pożytku nie ma. 4,5/10
Cezary Wilk - Czarek standardowo. 5/10
Ivica Iliev - 5 cm niżej i było by pięknie co nie zmienia faktu że już z pierwszej powinien to wpakować w bramkę. 6/10
Patryk Małecki - biegle biega, z myśleniem troszku dalej problem. 6,5/10
Rafał Boguski - Rafał nie powinien grać na szpicy, jego pozycja ewidentnie powinna być za kimś kto potrafi strzelać. Fajnie pracuje w obronie. 6/10 + 3 za wywalczony karny którego nie było (sędzia ch...)

Charpek - nie wiem co o nim myśleć, ma dobry dyg do piłki ale chyba jeszcze brakuje mu obycia. 5/10
Bonus - Daniel. Dzisiaj dwa razy próbował ekwilibrystyczne strzelić bramkę , dwa razy nawet nie dotkną piłki. 4/10

Ogólna ocena meczu z trybun 4,5/10 - Gdybyśmy mieli napastnika, spokojnie można było by to wygrać.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów